Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 19. huhtikuuta 2022

Possulan erikoiskirjeenvaihturi uutisoi

Netti on täynnä kaikenlaista hölynpölyä. Ja kaikenlaista sitä luetaankin! Kuten vaikka Possulan kuulumisia. Outo maku joillakin (susilla). 

Mitä sitä sitten lavertelis? Kevät saapui, tuuli hiljaa hönkäilee ja leivokset ilmassa leikkiä lyö...👀 húi karmean väkivaltainen laulu!! Kaikenlaista sitä Possun koulussa opetettiinkin viattomille pikku Possu-lapsosille!

Possu kävi soppailemassa. Aatsipoppaa Possu keitti soppaa. Eikun osti uudet lenkkarit. Pikimustat, ettei lika näy. Silti jo niitä kaupassa sovittaessaan Possu oli ihan varma siitä, ettei ikäpäivänä tuu niitä käyttämään. Noo, ehkä sit, kun pääsee eläkkeelle, jos ne sit olis jo senverran hapertuneet, että raskii pitää. Ei kai kukaan hullu lenkkareita lenkille pistä! Nehän tulee pölyisiksi, kuraisiksi, kastuu ja kuluu. Parempi pistää jalkaan vaikka ne pohja irti repsottavat monot, joita suutarikaan ei saanu korjattua, makso mitä makso. Niin on nimittäin isosika opettanut, että uutta ei saa käyttää, ettei se kulu!

Näin on näppylät!

Sitten säätiedotus : Possulassa paistaa aurinko ja maantiet on sulat.

Rengastiedote : Possu sai renkaanvaihtoajan perjantaille.

Ja lopuksi luontouutiset : Possu on nähnyt leskenlehtiä, sinivuokkoja, hiirenkorvia (mutta ei hiirtä, onneksi) kurkia, joutsenia, kimalaisen, ketun, kissoja, koiria ja muurahaisia.

Ja maailmanuutiset on niin masentavia, ettei niistä jaksa puhua mitään.

Jos jaksoit lukea tämän niin kommentoi alle. Possu haluaa nähdä, ketkä kaikki on niin hölmöjä, että lukee tämmöstä soopaa. ;P


P.s. Ai niin. Sydämellinen kiitos Sohvalle pääsiäiskortista. 

11 kommenttia:

 1. En minä ole hölmö vaan virkeä eläkeläinen, jonka uteliaisuus lienee pohjaton, kun on Possulan Uutisten tilaaja.
  Tarttee myös uudet kengät, kun jalat on kasvaneet ulos entisistä. Ja heti käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Kyllä erikoisreportteri possun kuulumiset täytyy lukea. Paljon on näkynyt kasveja ja eläimiä.
  Tavarat käyttöön suotta niitä kaapissa hilloaa, tätä yritän itsekin opiskella kun on äitimuorin hilloamisopit takaraivossa,.

  VastaaPoista
 3. Erikoiskirjeenvaihtajan kuulumiset kuuluu asiaan, sian asiat kiinnostaa aina sen verran, varsinkin jos innostut..sikamaisuukisen rajalle!;D

  Makuni on omani, nuolen pers'silmääkin, puhtaanapito nääs':DD Makuasiat ja silleen.

  Kiva kun saa mitä pyyttä, harvinaista;);P
  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. röh (oliko tää tarpeeks sikamaista?) ;D

   Poista
  2. Se oli röhkeää..nyt sitten mietitään että oliko urhea possu ai puuttuiko yy..

   Poista
 4. Pöllö lukee.
  Pöllöllä oli yhtä aikaa auki Possulan kuulumiset ja kaksi turhanpäiväistä ihmispolojen lehteä (etsin Mursun mainitsemaa rakkausuutista <3 ).

  Valitsin luettavakseni Possulan kuulumiset ja luulen, että se oli oikea valinta. Ainakin siinä oli uusia kuulumisia, siis UUTISIA. Kaikissa muissa lehdissä on vaan samoja juttuja päivästä toiseen.

  Mutta sitä minä vaan mietin, että mikä mahtoi olla se leikki, jota leivokset siellä ilmassa löi? Ei kai pudonnut?

  VastaaPoista
 5. Luin. Mullakin on jossain uudemmat lenkkarit, säästössä, kun en ole raskinu käyttää ja vanhoissa oon tallustellu. Mutta niistä on tullu sellaset, että ne kerää kaikki kivet matkan varrelta sisäänsä, ehkä se on merkki siitä, että ne pitää heittää jo pois. Pohjatki on kyllä aika sileeksi kuluneet...

  VastaaPoista
 6. Sohva ilahtui, että lopulta kortti tuli perille. Lähetin kyllä ajoissa. Pihassa kukkii sinivuokko, lumikello, krookus ja hyasintit. Näin eilen västäräkin ja tänään aamulla työmatkalla tikan! Imuroin tosi vanhat talvikenkäni, ne jokasään saappaat odottamaan syksyn loska-räntäkelejä. Säästäväisenä en turmele loskassa uusia nahkaisia talvikenkiä. Täällä on kiva vierailla uutisia lukemassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!