Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Lomasuunnitelmia

 Possun menevä, sosiaalinen, RIKAS, kaunis ja fiksu kaveri palasi lomilta. Hän oli käynyt ulkomailla, Lapissa, Ahvenanmaan saaristossa, Itä-Suomessa, kylpylässä, Koillismaalla ja KUUSSA.Seuraavalla lomalla hän on lähdössä Marsiin ja maata kiertävälle radalle. Lomailu on niiiin ihanaa! 

- Juuh, Possu huoahti hengästyneenä tuosta kaikesta.

- Mites Possu, onks sulla jotain lomasuunnitelmia? (Viimeisin herttaisen alentuvaisesti. )

- On. Ja paljon! Possu tokaisi.

Keskustelu jäi hetkeksi siihen, kun tuli jotain muuta häslinkiä. 

Mutta myöhemmin kysymys toistui.

- Niin, M I T Ä S suunnitelmia sulla sitten niin PALJON on???

- Noooo, Possu aloitti hitaasti. - Mää oon menossa aluks tonne Kolmårdeniin...

- Ai, no sielläkinhän mäkin olin. Mä oon käyny siellä jo ainaki 15 kertaa... päläpäläpälä...

- jaa, kiva, Possu mutisi. Eikä kertonut enempää. Possu oli menossa pitkästä aikaa minnekään pidemmälle. Possu on viettänyt paljon aikaa kotona. Läheskään joka lomalla ei ole varaa lähteä pidemmälle reissuun. Eikä aina matkaseuraakaan. Mutta nyt Possu on lähdössä ja Possu on reissusta tosi innoissaan! 

Ja niitä muitakin lomasuunnitelmia Possulla on tosiaan PALJON. Possu aikoo lomalla :

- Uida

-Tehdä luontoretkiä

- Lukea hyviä kirjoja

- Viettää aikaa netissä.

-Pyöräillä.

- Pestä matot

- Tehdä pihahommia.

- Käydä kylässä.

- Käydä kaupungissa ja naapurikunnissa.

- Valvoa kesäöitä.

- Nukkua aamulla pitkään,  ja herätä rauhassa.

- Käydä lähinähtävyyksissä.

- Käydä kirpputorilla.

- Käydä kesätorilla.

- Syödä jäätelöä.

- Poimia marjoja.

- Pakastaa niitä.

- Käydä kaverin synttäreillä

- Tavata kummilapsia

Voi hurja, miten paljon Possulla onkaan lomasuunnitelmia!! Ehtiiköhän kaikkia? Mutta onneksi lomasuunnitelmista ei tartte ottaa ressiä. Lomalla ressaaminenhan on suorastaan kiellettyä. Kaikkein parasta Possun lomasuunnitelmissa onkin, että niitä ei oo pakko toteuttaa!! Ja paras loma on se, kun kännykkä vastaa työkaverille, että : "valitettavasti valitsemaasi numeroon ei saada yhteyttä! Älkää yrittäkö myöhemmin uudelleen!" ;D
8 kommenttia:

 1. Possun lomasuunnitelmat kuulostaa huikeita. Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, tärkeintä on, että nauttii ja lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Possu kyllä vähän merta edemmäskin menossa :)

   Poista
 2. Kauheasti tekemistä, onneksi ei pakollista ;D Sus' lomailee ensi viikolla Tallinnassa, ei sen pidemmällä tarvi käydä, kunhan pääsee haistelemaan merta hetkeksi, riittää hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli kivaa. Possu lähtee toiseen suuntaan meren taa.

   Poista
 3. Hienosti suunniteltu on puoliksi tehty ja ne loput voi sitten unohtaa. Hyvin on Possun loma pedattu. Repun lomaseura ihastui Possun kännyilmoitukseen. Mutta tuollaisille ystäville Possu voisi kääntää saparopuolen itsestään ja poistua seurasta. Toisaalta.... voi olla etten minäkään malta olla leveilemättä, kunhan kotiin ehdin. Pyydän anteeksi jo etukäteen. Ja tässä vaiheessa voin rehellisesti ilmoittaa, että rankkaahan tämä on. Onneksi voin loman jälkeen lomailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Repulle kortista. Saa omista lomista kertoa ja saa olla innostunutkin. Sellanen kyllästynyt maailmanmatkaajatyyppi vaan just ärsyttää, joka on kokenut kaiken, jonka mielestä mikään ei oo mitään, varsinkaan Possun reissut.

   Poista
 4. Toisen lomasuunnitelmiin alentuvasti suhtautuvista tulee mieleen monta tyyppiä ja esimerkkiä. Ihan hyvän loman voi viettää vaikka omassa pihassa pyykkiä kuivatellen. Possun suunnitelmaan ihan hengästyttävän huikea, Saukkis aikoo istua neuleen/virkkuuksen/kirjan/viinilasin/teekupin tms kanssa joko sohvalla tai pihatuolissa. Kummassa nyt on vähemmän sääskiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!