Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 11. kesäkuuta 2022

Possut suviyössä

 Mitä possut tekee suviyössä? Nukkuu? Ehei...Suviöisin possut nukkuu hyvin huonosti. Ei niin, että valo häiritsisi, mutta ehkä lämpö, kuumuus. Tai IHOTTUMA!! Possut valvoo suviyössä ja RAAPII!! Argh!

Joskus Possut lähtee suviyössä uimaan. Tai kävelylle suopursumetsään. Tai sitten possut lukee kirjaa. Tai kuluttaa aikaa netissä, niinkuin nytkin. Itse asiassa tänään kävi niin, että Possu retkotti sohvalla ja luki kirjaa. Yhtäkkiä Possu tajusi torkahtaneensa samalla kun luki. Kesken kirjan juonen Possu luuli olevansa rannalla. Ja siinä rannan laiturilla seisoi työkaveri joka selitti jotain uimapuvustaan. Ja siinä kohtaa kirjaa Possu säpsähti, ja hätääntyi siitä työkaverin uimapuvusta, että mitä sille piti tehdäkään, Possu oli unohtanut. - Ai minkä uimapuvun? Possu kysyi itseltään, ja ihmetteli, että mikä se laiturijuttu muka olikaan, eihän Possu missään rannalla oo, vaan omalla sohvallaan, eikä (onneksi) vallankaan vastuussa kenenkään uimapuvusta, kaikkein vähiten sen työtoverin. Ja silloin Possu tajusi torkahtaneensa ja tuumi, että lienee paree mennäkin jo sitten nukkumaan kerta näin väsynyt on. Possu MENI PESEMÄÄN HAMPAANSA ja kello oli silloin vasta 22 illalla. Mutta eihän Possu sen hampaanpesun jälkeen mihinkään nukkumaan mennyt, vaan tuli koneelle, ja kirjoitti tämän älyvapaan tekstin. 😁 Olkaatten hyvät!
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!