Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Kroohhh!

 Sshhhh! Hiljaa! Ei saa häiritä, Possu nukkuu!

Possu on kuulkaa ihan SIKAväsynyt. Ei jaksa ees kissaa sanoo. Saatikka kirjottaa.

Että semmosta tänää.

Tää oli sunnuntaipäivitys.


P.s. Älkää pelästykö. Ette te Possua herättäneet. Possu heräs, kun joku kirkuu pihalla. Kuulostaa siltä kuin sikaa tapettais 👀 Mut ne on vaan naapurin muksut keinussa. Sentäs!


Moro!Oliks tää se pahamaineinen ruusu??

7 kommenttia:

 1. Taitaa se olla. Mutta ei hätää, kunhan et kasvata sitä. Et komenna illalla nukkumaan, et pakota syömään kaurapuuroa etkä lautasta tyhjäksi, et käske laittamaan kumisaappaita jalkaan kun on kurakeli. Etkä pakota pesemään hampaita ja käsiä ennen nukkumaanmenoa.

  Mutta niitä naapurin muksuja voit vaikka vähän kasvattaakin; sanoa vaikka, että ei tuolla tavalla saa kirkua, että Possukin herää kesken unien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitti naapurin muksuja kasvattaa, ne kasvaa muutenkin. HAAHAHAHHAA!!!

   Poista
 2. Ruusu näyttää siltä pahikselta, rapaleruusulta.. . Kaikkea ne kieltääkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oo onneks Possun ruusu. Mut totean niinku eräskin mummo, että " Mitä sillä väliä, vaikka ois kuinka kurttunen, nätti se on silti!"

   Poista
 3. En tiedä mikä ruusu, mutta tiedän, että tuoksuu ihanasti! Tee kuten Pöllö viisaasti neuvoi, älä kasvata. Hammaspesusta kehottaisin huolehtimaan. Poimi eli leikkaa kukat maljakkoon tuoksumaan, ei tule marjoja joita linnut söisivät ja levittäisivät siemeniä. Syksyllä voit leikata alas ja jatkaa seuraavina kesinä. Kuihtuu ihan itsekseen, kun jaksat vuosittain leikata alas, väittivät lehdessä.

  VastaaPoista
 4. Possu arvelee, ettei kurtturuusulla ole hampaita, mitä pestä. Vai epäileekö emäntä, ettei Possu pese omia hampaitaan? ;D

  VastaaPoista
 5. Älä pese kurtun hampaita. Omia joskus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!