Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Yöjunassa on tunnelmaa..

 Ootteko matkustaneet yöjunan hytissä? Se on kivaa! Semmosen hytin saa nykysin ihan omaan käyttöön. Ei tartte kuunnella toisten kuorsauksia. Junan sängyssä on vihreät lakanat. Halvemmassa alakerran hytissäkin on lavuaari ja 2 söpöä pikku saippuaa. Kännykän voi ladata. Ja ikkunasta on kiva katella maisemia. Possu ei meinannut ensin malttaa nukkuakaan, kun oli niin jänskä seurata missä mennään!

Ja sitten kun malttaa laskea pään tyynyyn, niin liikkeeseen nukahtaa kuin lapsi vaunuihin. Vain pysähdyksissä herää ja sitten tekis mieli alkaakin parkua, että mihin se liekutus loppui?! Junassa nukkuu vähän kuin laivassa, paitsi paremmin. Possun mielestä laivamatkat on yliarvostettuja. Ihan tylsää tehdä joku Päivä Tukholmassa-risteily. Paljon jänskempää ois harrastaa vaikka Päivä Rovaniemellä-junamatkoja. Sitten, kun Possu on eläkkeellä, Possu alkaakin reilaamaan yöt väliä edestakaisin. Nukkuu kuin pieni lapsi, ja päivällä voi käydå moikkaamassa Joulupukkia. 

Sitäpaitsi yöjunassa on mukavaa porukkaakin. Kaikki on lomatuulella, konnareita myöten! Koko junavaunu on kuin yhtä suurta perhettä, ja ravintolavaunussa aamukahvilla voi jutella kenen kanssa tahansa, ja kuulla vaikka toisen golfmatkasta. 

Että, jos et oo vielä matkustanu yöjunan hytissä, niin  se KANNATTAA!!

P.S. Tää ei ollu VR:n kustantama mainos! (Vai maksaiskohan se jotain? Hmmm...)
8 kommenttia:

 1. Yöjunan makuuvaunu on kokematta. Joskus opiskeluaikana viikonloppua pidentääkseni menin ”maitojunalla” Joensuuhun. Juna lähti Lahdesta hiukan ennen puolta yötä ja oli aamulla 7 aikaan Joensuussa. Siinä sitten vain torkuin ihan penkissä. Kohtuu hyvin siinä torkkuikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Possukin joskus nuoruudessa jaksanut mennä yön junassa penkillä torkahdellen.

   Poista
 2. Ligtplats ruotsissa kokeiltu, vars. omaa vaunua ei. Juna on kiva, laiva myös, Sus' nukkuu molemmissa paremmin kuin maissa, se on se liekutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin on, jokaisessa meissä asuu pieni vauvasus

   Poista
 3. Yöjuna on Pöllöltäkin kokematta. Ne kerrat kun on pohjoisessa käynyt, on mennyt autolla, omalla tai kaverin, kun tykkäsin ajamisesta ja Mursunin tykkää.
  Vaikka nyt se kyllä sanoi viikon reissulta kotiin tullessaan, ettei ainakaan kolmeen kuukauteen lähde uudestaan. Jäi siis multa ruska näkemättä 😉 - se Lapin ruska. Onneks täälläkin näkee.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kortista, yksi parhaimmista täyttöteksteistä ikinä!! Täydellinen idea, arvostan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!