Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 30. lokakuuta 2022

OHO

 Oho! Onpas aika rientänyt. Ettäkö viimeks syyskuussa possu on kirjotellu, ja nyt kello käy jo talviaikaa, melkein marraskuuta!

Että se on sitten semmone juttu, että pian on aika kaivaa joulukuuset esiin? Ainaki tonttulakit. Ja halloween-naamio. Ei kun sehän onkin päässä omasta takaa pitkin vuotta. Mutta Halloween-sohva jäi ostamatta! Sellasta kaupattiin etusivulla huonekaluliikkeen mainoksessa. Paha juttu! Nyt möröt syö Possun, kun puuttuu sohva kummituksilta. Vakavasti puhuen Possu ei ihan ymmärrä tätä Halloween vouhkausta. Suurta kurpitsaa odottava Tenavien Eppu on kyllä söpö, mutta mitä ideaa koristella kämppä jollain luurangoilla ja hämähäkeillä. Ne on rumia. Vampyyrit myös. Possu koristelee mieluummin vaikka kukilla. Niissä on sentään silmäniloa. 

Mutta...

Makunsa kullakin!!
4 kommenttia:

 1. Vihdoinkin! Olin jo huolissani ja aikeissa kirjoitella Possulaan, että onko jotain sattunut, kun ei ole pitkään aikaan mitään kuulunut.

  Meillä on hämiksiä ihan ilman ripusteluja, tarkemmin seinälukkeja. Mä en tykkää mistään kaheksanjalkasista ja olen valmis kirkumaan heti kun sellasen nään. Nyt niitä pari kertaa käpsytellyt mun käsivarrella ja rohkeasti olen kylmän viileänä ottanut yhdestä jalasta kiinni ja pyytänyt Mursun noutamaan sen 🤭

  VastaaPoista
 2. Oi, Pöllöstä on tullut kovapintainen maalainen joka ei hätkähdä mistään!! ;)
  Possu, mitäs jos se sohva olikin sellainen että pelottaa istua, näin Kuolleiden muistojuhlana? Tai että siinä sohvassa uskaltaa katsoa jopa kaikkein kauhein elokuva (ihan mikä tahansa adam sandler.-leffa;D)

  VastaaPoista
 3. Kovasti täälläkin kaipailtiin Possua! Pöllön tavoin hiukan jo huolestuneena.

  Kun lapsi asui kotona järkkäri hän useampana vuonna kavereilleen Halloween juhlaa, joten silloin ns. siivellä vähän itsekin.

  VastaaPoista
 4. Jos juhlaa kerran kaivattiin tähän kohtaan, niin olis voitu kaivaa vanha kunnon Kekri pukkeineen linnunnokkaisine köyrittärineen, olis siinä lapsille ollut pelkäämistä ihan tarpeeksi. Ja aikuisillekin. Uhkasivat kuulemma rikkoa uunin, jos ei kestitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!