Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Possu on hidas

 Possua on sanottu hötkyilijäksi. Silti välillä joissain asoissa Possukin on hidas. Eilen vallankin Possu tunsi itsensä ihan etanan sukulaiseksi... 

Subway on ihan kiva paikka. Hyvää ruokaa. Mutta pikaruokalassa pitäisi olla nopea. Ja subissa varsinkin tehdä nopeita päätöksiä. Paljon nopeita valintoja. 

Mikä leipä? Mitä täytettä? Paahdetaanko? Mitä kasviksia? Mitä kastiketta? Ja haluatko mausteita. Pikaruokalan työntekijä osaa kysyä ja täyttää sämpylän nopeasti. Mutta Possu ei osaa tehdä äkkiä niin monia nopeita päätöksiä. Possu huomaa peitellyn tuskastumisen työntekijän kasvoilla tällaisen jahkailijan edessä. Possu yrittää tavata listaa seinältä ja kiirehtiä päätöksiään. Huomaa silti toisen ärsytyksen. Hidastaa jonoa. Pöllön blogissa on ollut keskustelua teitittelystä. Tämä hallitsee teitittelyn, mutta kunnioitus ei silti välity olemuksesta. Niin paljon mieluummin Possu toivoisi, että sinuttelisi, hymyilisi, antaisi aikaa miettiä, kuin olisi tyly mutta teitittelisi. (Nämä kaksi asiaahan ei tietysti liity toisiinsa. Tyly ja kiireinen voi olla sinuttelijakin ja teitittelijä ystävällinen.)

Kassalle päästyä Possu tunsi olevansa suorastaan hengästynyt. Ja vielä siinä piti päättää äkkiä, minkä kokoisen juoman haluaa. Juoma-automaattikin oli vaikeakäyttöinen.

Ei. Pikaruoka ei sovi Possulle. Possu on siihen kertakaikkiaan liian hidas...
7 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän tuon tunteen! Sub on kyllä haasteellinen paikka hitaalle hämäläisellekin. Harvoin kun käy ja vaihtoehtoja on miljoonasti, niin ei oo helppoo. Nykyään siellä onneksi taitaa olla jotain valmiiksi mietittyjä settejä.

  VastaaPoista
 2. Ei tosiaan ole pikaruokapaikat hämäläisille - Subit varsinkaan. Tykkäisin kyllä joskus käydä; minusta se on ruokaa siinä missä muutkin, mutta ne kiireessä tehtävät valinnat. Juu ei.
  Ennen niillä oli kana-teriyaki, jonka tiesin tarkkaan mitä siihen pitää laittaa, mutta ovat poistaneet sen valikoimasta.

  Viimeksi taidettiin käydä Siskon ja Äidin kanssa myöhään illalla, kun Sisko vei (toi) meitä kentälle. Pysähdytään aina samassa paikassa syömässä ja kahvilla, mutta nyt kaikki muut paikat Subia lukuunottamatta oli kiinni - valmistautumissa aamiaiseen 🤦‍♀️
  Brittiläinen leipä on kuin pullaa... leivän valinta oli jo kamalaa; mikä on vähiten pullamaista. Onneksi Sisko tietää mitä minä ja Äiti syödään 😄

  Parasta on hakea lähikaupasta silliä ja perunoita 👍

  VastaaPoista
 3. Silliä ja perunoita olisikin nyt ruokalistalla. Pikaruokapaikoissa pitäisi olla valmiita vaihtoehtoja. Sub on kamala, mutta hampurilaisella voi käydä, kunhan ensin lukee listan ja miettii valmiiksi.

  VastaaPoista
 4. miten se käsky menikään, että Ei pidä sinun menemän miettimättä pikaruokapaikkaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!