Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 7. kesäkuuta 2024

Tulinpa tänne

 kurkistamaan, että vieläkö kone käyntiin lähtee? Possu luki iltasanomista jotain kummaa.. että windows10 ylläpito loppuu, ja kone alkaa häiriköimään ja ilmoittamaan että joko pitää päivitellä yhteentoista tai ehkä jos on liian vanha kone, lakkaa toimimasta.  Possun kone on vanha kuin taivas. Koneen iässä varmaan vähintään yhtä vanha kuin Possu. Possu ei kuitenkaan haluais tästä koneesta luopua. Ihan älytöntä yhtenään hankkia uusia koneita. Ne maksaa!! Lisäks maailma hukkuu tietokoneromuun. Ja kännyköihin! Ne vasta äkkiä vanheneekin. Ihan älytöntä! Siihen aikaan, kun oli lankapuhelimet, ei ois tullu mieleenkään vaihdella muutaman vuoden välein puhelinta. Puhelin ostettiin ja sen jälkeen se nökötti johdon päässä. Oishan pidetty omistajaa hölmönä tai puhelinta romuna, jos se heti muutaman vuoden päästä ois pitäny vaihtaa uuteen! Sama koskee monta muutakin esinettä. Mikään ei enää kestä mitään.Kaikki on kertakäyttötavaraa.


On ollut tuskallisen kuuma ja kuiva alkukesä. Possu sai kaameet allergiaoireet. Lisäks Possu on palanut varjossakin. Huh. Se hyvä puoli helteissä, että nyt Possun pihallakin kukoistaa mustikkapensas, mansikat, viinimarjapensaan raakkukin tekee muutamia ja marjoja, ja karviaisessakin oli kukka, mutta joku näyttää nyt syöneen sen. Kastelusta on vaan saanut ite huolehtia.

Hyttysiä on ollu ihan harmillisen paljon. Joka ilta saa nistiä korvassainisijöitä.


Mutta tuohon ekaan kappaleeseen. Ei Possun kone oo ilmottanu mistään windowsin loppumisesta, vaikka Possu on jo näin kauan koneella nököttänyt. Onko teidän. Ehkä se on niin, että sellanen kone, millanen emäntä. Kerta Possu ei oo tiennyt seurata eikö ressata moisesta, niin luultavasti Possun konekaan ei oo kuullut eikä välitä koko asiasta. me jatketaan samalla tavalla niinku ennenkin, vaikka muu maailma ja sen tietokoneet tekisi mitä! Niin ollen ongelma ei koske Possua. Juttu klaara!

Moro!1 kommentti:

 1. Jes, mukava kun tulit - sinua on kaivattu!
  Minä oon ymmärtänyt tuon Windows10:n niin, että siihen tulevien päivitysten (tuen?) tuleminen loppuu jossain vaiheessa 🤔🤔
  Mulla on vielä 10 ja kyllä tähän on tullut päivityksiä tähän asti, tosin nyt ei oo pitkään aikaan tullut. Ilmoittaa vaan, että tää ei oo Windows11 ja blaa blaa blaa.
  Niin kauan kuin toimii edes jotenkin niin elän tämän kanssa.

  Mutta oot kyllä oikeassa; kyllä olis ennen aikaan pidetty hulluina, jos olis lankapuhelinta vaihdettu aina kun tuli uus malli tai uus väri. Molemmilla mummuillakin oli loppuun asti ne puhelimet jotka sinne tuli silloin kun puhelimet hankittiin ja hyvin toimivat.

  Tänään on onneksi vain 21 astetta - rapulla oli silti ihan lämmintä, ei tarvinut villasukkia eikä villatakkia. Tarkenin käydä kuvaamassa unikonkin ilman toppatakkia 😉

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!