Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 21. toukokuuta 2020

Aika lentää

Ohhoh, taas melkein viikko vierähtäny. Tämmöset helatorstait on tervetulleita viikon keskeyttäjiä. Tänään Possu kävi pyöräilemässä. Ilma oli ok, paitsi paluumatkalla karmea tuuli. Kiva oli kuitenkin ulkoilla. Ja huippua, että vain yksi työpäivä, niin sitten on taas viikonloppuvapaa!!

Tässä korona-aikana + kun ei talvea ollut, on ajantajukin mennyt. Saa oikein pysähtyä miettimään, että mikä kuukausi nyt olikaan menossa. Maaliskuussa oli toukokuu-olo, mutta nyt tuntuu ehkä pikemminkin joltain huhtikuulta. Vaikea ymmärtää, että ens viikko on toukokuun viimeinen, ja sitten alkaa kesäkuu!

Viime kesänä Possu otti 2 ekaa punkkirokotetta. Nyt kai pitäis ottaa se kolmas, mutta ei millään viittis mennä terveyskeskukseen koronaa hakemaan. Jospa korona tappaa punkitkin?


8 kommenttia:

 1. Täällä samanlaista vaikeutta ajoittain hahmottaa pvm/kk kun sääilmiöt on niin ihmeellisiä

  VastaaPoista
 2. Mee vaan hakeen, punkkeja on jo nyt kauheasti ja ne on ärhäköitä.

  VastaaPoista
 3. Pelko pois ja rokotukseen! Punkkien aiheuttamat vitsaukset on todennäköisempiä kuin saada tämä virus terveyskeskuksesta. Liikut niin paljon luonnossa, että on todella järkevää suojautua. Odottelemme mekin malttamattomana ilmojen lämpenemistä, voisi keventää vaatetustaan. Ja saisi siis syyn mennä ostamaan niitä kevyempiä vaatteita...Onkohan mikään kunnon vaatekauppa edes auki?

  VastaaPoista
 4. Minun pitäisi ottaa ne ekat punkkirokotukset, kun tauti on hiipinyt nurkille ja Koirapoika kerää punkkeja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!