Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Toukokuun lämpö

Tänään piti olla niin mahottoman lämmin päivä, mutta ei Possun mielestä siellä nyt kovin lämmin oo. Ei tee mieli uimaan. Orvokkeja vois kyllä istutella, jos niitä jostain löytäis, tai viittis mennä kauemmas koronakauppaan.

Nyt on semmonen veltto-väsynyt löhö-olo. Ei oikein mitään viittis. :)

Mites vappu meni? Possu söi yhen tippaleivän ja 2 munkkia, mutta ei tehny ees simaa, eikä laitellu ikkunaan serpentiiniä eikä puhallellut vappupalloja. :D

Tää olkoon Possun vappupallo! ;)

12 kommenttia:

 1. Satuin saamaan kotiin tuodun koronaruokakassin seassa serpentiiniä ja ilmapalloja, oli varmaan kolmeenkymmeneen vuoteen eka kerran vähän vappukoristeita;DD ja oli pari munkkiakin, jihuu!! Överit siis!!

  VastaaPoista
 2. Kuka määrittää vappupallon koostumuksen? Olkoon siis vappupallo, löhöolon ilo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siitä varmaa joku eu-direktiivi olemassa.

   Poista
  2. :D taidat olla oikeassa. Oisko se sitten vappuinen vaputon pallo ;)

   Poista
 3. Mulla oli 9 keltaista ilmapalloa ulkona, serpentiiniä ei ollu mutta vedin vaaleanvihreää lahjanauhaa kiharalle niiden kaveriksi. Munkkeja ostin Lidistä, simaa en ees ostanu.
  Kylymä tuuli, vaikka sää on muuten ollu ihan ookoo. No eilenillalla ja -yöllä satoi, mutta saa se yöllä sataakin. Sade tekee ihan hyvää luonnolle kohtuullisesti annosteltuna.

  VastaaPoista
 4. Minulla on oma pallo keskellä kehoa oli vappu tai ei.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli tasan yksi kaunis pinkki valkoisin palloin vappupallo olohuoneessa kristallivalaisimessa keikkumassa ja runsaasti simaa sekä itsepaistettuja tuoreita korvapuusteja. Kaksin kun oltiin, riittivät koristeeksi. Metsässä käveltiin ja lintujen laulua riitti konsertiksi. Karpaloita ei nähty kun ei suolla käyty kuten Possu on tehnyt. Sunnuntaina käytiin uutuusjäätelötötteröt maistamassa. Eli tulevaisuudenkin vappupallo omassa vartalossa on turvattu. Iloista toukokuuta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!