Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 15. toukokuuta 2020

Possua kaivattu?

Possua kaivattu? Olen täällä täysissä voimissa. Ei ole korona iskenyt KOPKOP. Ei oo oikein ollu vaan mitään kirjottamista.

Talvea ei ollut. Mahtaako kesäkään tulla? Tänä aamuna satoi räntää. Nyt paistaa aurinko, mutta sää on viileähkö.

Possu idättää perunoita ikkunalaudalla. Ämpäriperunaa olis aikomus kasvattaa, kunhan keli lämpenee.

Possu on ulkoillut paljon metsissä. Melkein joka päivä jossain puskissa ryskimässä. Tänäänkin vielä olis tarkoitus mennä.

Ei sen kummempaa.

Voikaa kaikki hyvin <3


8 kommenttia:

 1. Perunantaimethan on tän kevään trendi :D
  Talvi taisi tulla vasta nyt. Komeen lumilinnan teki kylällä joku tällä viikolla. Vai millon se oli. Ei semmosia oo menneenä talvena saanu rakennettua.

  VastaaPoista
 2. Ollaan kyllä kaivattu Possua! Lisääntynyt valo, lintujen laulu ja kasvien herääminen uuteen kasvukauteen on hyvä syy nauttia luonnosta. Itsekin kävin työpäivän jälkeen metsäkävelyllä rentoutumassa. Sainpa iloisen hetken, kun ihan turvaetäisyydellä hyppelehti kirjosieppo nokkien jotakin maasta eikä häiriintynyt minusta. Meillä satoi aamupäivällä kunnon räntää, eli kevät vaihtelevine keleineen on täällä!

  VastaaPoista
 3. No kun yli viikko menee niin alkaa miettiä että mitähän sillekin elukalle kuuluu, metsänväki alkaa huhuilla..tai siis pöllöt huhuilee, sujet ulvoaa jotta possuauuuuoouuu!! =)

  Sus' himotsee metsään menoa, tänä kesänä menen kyllä muutamaksi yöksi..siis pääsee tuosta talon nurkalta about minimetsään mutta ajattelin että ihan yöksi ja silleen. täytyyostaa joku makuupussin härpäke.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possu on tyytynyt ihan päiväretkiin. Yön pimeinä tunteina on oma lämmin punkka vetänyt puoleensa enemmän kuin routainen maa keskellä pimeää metsää. ;)

   Poista
 4. Kyllä on Possu ollut mielessä, montakin kertaa.
  Pöllö itse vain ollut saamaton.

  VastaaPoista
 5. Kyllähän sitä rupeaa Possua kaipaamaan, kun ei kuulu ei näy, eenkin nyt, kun minä kulutan aikaa ihan turhan paljon täällä blogistaniassa. Mutta kyllähän metsäily aina bloggailun voittaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!