Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 25. toukokuuta 2020

Punkkirokote

Possu haki tänään kolmannen punkkirokoteannoksen apteekista, ja varasi just perjantaiaamuksi ajan neuvolatädille. Nyt iski paniikki, että milläs sen rokotteen muistaa ottaa jääkaapista mukaan!!

7 kommenttia:

  1. Nyt laitat ulko-oveen ison lapun, johon piirrät joko: Vihreän ruohon, punaisen ristin tai sandaalit. Punkki lymyilee ruohossa, ja sandaalit ei suojaa ja punainen risti kertoo terveydenhoidosta. Terveellistä kesäretkeilyä, aitoa elämäniloa Possulle! Toimit esimerkkinä tässä suojautumisessa ja tietysti retkeilyssä.

    VastaaPoista
  2. Samantapaiset murheet on mullaki. Unohdan melkein saman tien asioita. Yhtenä päivänä tytär sanoi jättävänsä portin auki kun lähti autolla käymään jossain, ja mie unohin sen heti. Menin pihalle koirien kanssa enkä tajunnut että portti on auki - koirat olis päässy siitä autojen sekaan, mutta onneksi juoksivat pyörän perässä aidan kotipihanpuolella kuuliaisesti, kuten aina ennenkin. Olis käyny huonosti, jos olisivat tajunneet mennä portista... siksi mulla yleensä onkin iso lappu ovessa aina, kun portti jätetään auki.

    VastaaPoista
  3. Minun piti mennä eilen punkkibussille, mutta koipi teki tenän. Joskus sitten.

    VastaaPoista
  4. Nuo must muistettavat on stressaavia. Tuo lappu ovessa tai avaimissa, jotka ottaa mukaan on hyvä muistuttaja. Kännykkäänkin voi laittaa muistutuksen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!