Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 1. kesäkuuta 2020

Pelottelija-amppari

Ennen Possun luona vieraili herttainen sammakko. Ei ole näkynyt aikoihin. Sen sijaan Possun luona on alkanut päivittäin käydä hyvin uhkaava vieras ; kamala JÄTTILÄISAMPPARI!!

Useimmiten se liikkuu keskellä päivää. Joskus illansuussakin. Possulla on tapana istua avoimen takaoven vieressä olevassa nojatuolissa lukemassa. Yhtäkkiä kuuluu pörinää. Possu ryntää pystyyn. Liian myöhään! Amppari on jo sisällä! Se on ihan oikeesti jättiläisamppari. Possu ei muista nähneensä koskaan niin isoa ampiaista. Ilmeisesti se on päättänyt vallata Possun kodin itselleen. Se tulee uhkaavasti pöristen kohti Possua. Kiertää ja tutkii joka nurkan. Possu juoksee sulkemaan makuuhuoneen oven. Possu sulkee kaikki verhot ja jättää vain takaoven auki valoa tuomaan, että amppari älyäisi häipyä ulos. Kyllä se lopulta aina häipyykin. Sitä ennen se kuitenkin kiertää ympäriinsä isottelemassa pörinällään ja pelottelemassa Possua. Kaipa se ajattelee, että vielä kerran se on Possu joka rynnii ulos, jolloin koti jää ampparille.


Vihainen mehiläinen sarjakuva Kangaskuva • Pixers® - Elämme ...

8 kommenttia:

  1. tänä vuonna on ihan älyttömän suuria pörriäisiä! Olen nähnyt melkein varpusen kokoisia.
    Ja vaikka meillä on parvekelasit kiinni, sinne saattaa jostain lokosesta änkeytyä merilokin kokoisia pörheltäjiä. En ymmärrä.

    VastaaPoista
  2. Hei, täällä kans, yks isotteli mulle parvekkeella mutta poistui kun uhosin takas!!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Oli viime kesänä, mut en muista, mihin oon sen kätkeny.

      Poista
  4. Muistakaa kuitenkin pelastaa pörriäiset, ne on oikeesti pienempiä kuin me ja pelkää meitä ainakin yhtä paljon me niitä.
    Nimim. Pöllö pörriäisten puolesta - hämppikset on kammottavampia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possua ei haittaa hämppikset, mutta tommoset aggressiiviset pörriäiset on kamalia. Toi ainakaa mitään pelkää! Tai pelänny… nyt se on kadonnu. Oisko joku naapuri hävittäny, vai onko löytäny uuden pelotteluympäristön? ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!