Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Yöpossu

Helteiden myötä Possusta on tullut yöeläjä. Päivällä tokkurassa, yöllä uimassa. Kesäyöt on kyllä hienoja. Paljon hienompia kuin päivät, jolloin on liian kuuma. Lisäksi Possu on täynnä kaikenlaista ihottumaa, niin senkään takia ei saa yöllä nukuttua. Iho ei kärsis koskea mihinkään, niin makuuasento on yhtä tuskaa.

VÄSYTTÄÄ


10 kommenttia:

  1. Angstista kun on ääripäät Possulla, on niin ihanata ja kaunista, smaan aikaan oma iho kuittailee, I fel for you.
    Jospa helpottaisi kun viilenee? Toivon niin. Laitan tähän omaan postaukseen linkin, menikö Possulta ohi kun Privaatti-Poppoosta utelin?
    https://sushuokailee.blogspot.com/2020/06/jos-ois-maailmasta-aanet-pois.html

    VastaaPoista
  2. Ihottuma helteellä on paha. Yöuinti hyvä. Helteisiin on luvattu parannusta.

    VastaaPoista
  3. Ihottuma on todellinen riesa, kun hikoilee ja muutenkin. Viilennä lakanat jääkaapissa. Talkki pitää ihon kuivana, mutta ei sovi rikkinäiselle iholle. Silkki, pellava ja puuvilla on parhaita ihoa vasten. Perunajauhoja voi käyttää talkkina, mutta varo ettet muutu kiiseliksi. Ihan pian helteet loppuvat!

    VastaaPoista
  4. Täällä kärsitään ärsyttävistä itikan puremista. Liikenteessä on ollut pieniä ärhäköitä ”mäkäräisiä”, joiden pisto saa sikaan melkoisen kutkan. Tuo kutina ja helteet on tosiaan heikentänyt yöunia.

    Yöuinnit on mukavan viilentäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itikat on kyllä ärsyttäviä. Meilläpäin ei oo *kopkop* onneks niitä pahemmin nyt näkyny.

      Poista
  5. Kurjaa tuo ihottuma, onko jo helpottanut, kun helle (ainakin meillä) helpotti?
    Mäkäräisiä on meilläkin, niin kuin Laiskiaisellakin, ja joka paikkaa kutittaa.
    Possun kanssa yöeläjäksi on siirtynyt myös Pöllö, huonekaluja on järjestelty ja muuta sellaista mikä ei aiheita meteliä lähinaapurille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän helpottanu, mut ei kokonaan. En ees tiiä tuleeko auringosta, uimavesistä, jostain kasvista vai mistä? Joka tapauksessa vaivaa aina kesäisin, etenkin hellekesinä, ja tänä kesänä ollu ihan erityisen ärhäkkää.

      Poista

Kiitos kommentistasi!