Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 4. heinäkuuta 2020

Muutama mustikka

Eilen Possu yritti mennä mustikkaan, mutta ei mahtunu. Ei oo laihtunu vielä tarpeeks. AHHAHHAHHAA, mikä vanha koululaisvitsi! Ainaki yhtä vanha ku Possuki.
Mut oikeesti, ei mustikat ihan vielä kypsiä ollu. Tai löyty yks kypsä sieltä, toinen täältä. Ehkä vähän yli desin löysi tunnin metsäkiertelyllä. Raakileita oli kuitenkin sen verran, että eiköhän tänä vuonna kohtuullinen mustikkasato saada. Mut ei ihan vielä.

Säät on pelkkää ääripäätä. Joko niin kuuma, että Possu käristyy ku pekoni, jos vähänki kärsäänsä ulos pistää, tai sit sataa ku ämpäristä kaataen. Missä on kultainen keskitie?

7 kommenttia:

  1. Possun vitsit on kyllä niiiiiin tätä päivää;DDD

    Pekonista liotukseen, huonot on vaihtoehdot, veikkaan että kultkesktie löytyy jostain muualta, niinhän se säiden puolesta aina, olisiko joku Epsanja?

    Possu Epsanjassa palailee ajoittain presidentiksi ja armeijankin leivät tuli syötyä!! Sus' Pasasen uusin leffarojekti, pääosissa Possu!!

    VastaaPoista
  2. Oi tuo vitsi on mun lempivitsi, mulle pitää ollakin tuollaisia yhden- kahden rivin vitsejä, pitemmät on enimmäkseen tylsiä.

    Meillä on onneksi ollut ihan ulkoilukelejäkin ääripäiden välissä. Tänään kyllä oli kova tuuli, mutta ei se haitannu. Mustikat pitäs varmaan tsekata, lämpimämmillä paikoilla vois ollakin jo kypsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tsekkaamassa; tuossa missä yleensä on hyvä sato, ihan mejän vieressä, ei ollu juuri yhtään, mutta ylempänä harjulla hirmuisesti! Koirat söi niitä paaaaljon ja toinen sai mahansakin kipeeksi.

      Poista
  3. Keskitiet on pannassa.
    Olisi kiva mennä mustikkaan, isoon tai pieneen. Ei jaksa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possu on syöntimarjoja nopeesti aina poimiskellu sateitten lomassa..

      Poista

Kiitos kommentistasi!