Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 21. heinäkuuta 2020

Possu törsää

Possu on nyt törsäystuulella! Ensinnäkin Possu varasi huomiselle kampaajanajan. Ottakaa huomioon, että kampaamokäynnit maksaa miljoonia! Onneks koronan varjolla on voinu pitkään niitä vältellä, mutta nyt Possu lopulta päätti tehdä jotakin harakanpesälleen.  Kampaajista puheen ollen, tykkäättekö muuten puheliaista vai hiljaisista kampaajista? Possu ei tykkää ainakaan utelevista. On kiva vain istua ja olla, ilman että tarttee rasittaa itseään jollain väkinäisellä keskustelulla. Sitten jos toinen tykkää vain hölöttää, niin hölöttäköön, kunhan ei utele. Hölötyksiin voi aina tuhahdella aina johonkin väliin yhy.

Sitten Possu osteli Tokmannin alesta monta t-paitaa ja hameen. On ees vähän ihmismäisempää päällepantavaa. Vai sopiikohan Possun pukeutua ihmismäisesti?!




8 kommenttia:

  1. Possu ei törsää vaan tukee kotimaista pien- ja keskisuurta teollisuutta, Possu on siis isänmaallinen kun käyttää talouden lama-aikana rahaa nimenomaan palveluihin, niistähän sitä karsitaan kun alkaa mennä huonommin.
    Hyvä Possu, otetaan esimerkkiä ja annetaan hillon palaa, käärinliinoissa ei ole taskuja ja kuoleman jälkeinen elämä on ollut tarjouksessa jo kolme vuosisataa. Kaksi kolikkoa lautturille riittää autuaamille metsästysmaille=)

    VastaaPoista
  2. Kampaaja ja parturiasiat on luottamusjuttuja ja siksi niin tärkeitä. Minulla oli löytäminen uudessa kampaajassa, kun edellinen jäi eläkkeelle. Kokeilin paria ja molemmat oli tosi hyviä, mutta ensimmäinen tuntui vieraalta ja toinen jäi perhevapaalle. Hän sai minulta pienen peiton pikkuiselle. Sijaisensa käräytti tukkani, ei ilmeisesti tykännyt puheliaisuudestani. Nyt olen jo vuoden käynyt ihan lähellä kampaamossa ja tykkään kovasti. Kampaaja myös neuloo! Ja kysyi haluanko hänen käyttävän maskia? En halunnut, käytin itse töissä koko päivän ja olimme kahden. Hän tietää tyylini eli saa ihan vapaat kädet, luotan ammattilaisen taitoon. Toivon Possulle yhtä hyvää kampaajaa kuin itselläni! Isäntäkin on kauan käynyt samalla, omalla parturillaan ja on oikein tyytyväinen. Uudet vaatteet tuovat kaivattua piristystä elämään, hyvä Possu! Kampaamomaksuista olen sitä mieltä, että työmies on palkkansa ansainnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possun kampaajakin taitaa jäädä pian perhevapaalle.

      Poista
  3. Siitä on melko tasan 7 vuotta, kun oon käyny viimeks kampaajalla, ja se oli kyllä just sopiva, puheliaan ja tuppisuun väliltä. Hiljaisuus ei ollut vaivaannuttavaa. Kerran (n. 15 v. sitten) yks selitti oikein kyynärpäällä mun päähän nojaten asioitaan! En käyny toiste.
    Joskus on sillä päällä, että voi jutella, joskus ei. Just nyt ei juttelu kiinnostais kenenkään kanssa.

    Possuista puheenollen; Wagnerkin käyttää vain housuja.

    VastaaPoista
  4. Minä menen maanantaina ilahduttamaan kampaajaani, joka on eräänlainen sukulainenkin eli tulee juteltua. Luulen, että kampaaja ei ilahdu, kun leikkasin itselleni otsatukan. En enää nähnyt mitään hiusten takaa, kun ovat kasvaneet yli puoli vuotta rauhassa. Tuli vain aika nysä otsis, eikä ihan suora.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!