Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Mustikka-aika

Metsässä on kivaa. Se hiljaisuus on niin rentouttavaa. Ja marjoja on kiva poimia. Pikkuhiljaa.
Possu ei oo mikään supernopea poimija. Ei ikinä pääsisi tällaiseen suoritukseen. Itse asiassa aika masentavaakin lukea, kuinka joku tienaa marjarahoilla auton! ;D Possukin alkais tarttea kohtapuolin uutta autoa, mutta litra/tunti-poimintavauhdilla ei paljon autoja tienailla.
Masentavaa on myös, kun joku kysyy :
- Paljonko sait marjoja?
Mitä siihen vastaa?
 - 50!
Viiskymmentä litraako???!!

No...

ei
 ehkä

ihan

litraa


vaan


.

.
..







.




.


.
..









50 marjaa!















8 kommenttia:

  1. Mie käytän semmosta "ämpäriä", missä myydään hilloa kaupassa. Sellanen sininen, valkosankainen pikkuämpäri, mihin mahtuu varmaan vajaa litra :) voipi ainaki sanoa, että keräsin ämpärillisen!

    Nyt kun ei tuu niitä ulkolaisia poimijoita, niin hättyyttävät meitä tavan ihmisiä keräämään ne marjat teollisuudelle, mutta ei minustakaan oo keräämään sellasia määriä. "Marjat mätänee metsään" mutta mitä sitten? Nehän on luonnon omia marjoja, tarkoitettu lisääntymiseen. Ei ne kasva siellä ihmistä varten.

    VastaaPoista
  2. Ja nyt Possu mahtuu mustikkaan? On ne kasvaneet, voi veljet;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uus vitsi : Montako Possua mahtuu yhteen mustikkaan? Vai menikse niinpäin, että montako mustikkaa mahtuu yhteen Possuun? Aika monta!

      Poista
  3. Metsässä oleminen ja ihan omaan, luonnolliseen tahtiin kerääminen on ihan parasta. Hyvät eväät toki kannattaa olla mukana. Aiomme myös käydä katsomassa lähipäivinä, joko löytyy kypsiä mustikoita.

    VastaaPoista
  4. Minäkin keräsin mustikoita, ei ihan viittäkymmentä, mutta sen verran, että naapurikin sai muutaman jäätelön seuraksi, kun kävi. Kukaan ei kysynyt, paljonko sain.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!