Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 27. heinäkuuta 2020

Kenen hautajaisissa seuraavaksi tavataan?

Possu oli serkkutapaamisessa. Tulisikohan siitä uusi perinne? Possujen suvussa on outo tapa kokoontua vain hautajaisissa. Tosi hauskaa! Onko muilla yhtä tyhmää perinnettä? Joillakin on jopa tapana puolileikillään tokaista, että "tuu sitte mun hautajaisiin!" Pah! Possusta on ihan herttaisen yhdentekevää, ketä Possun hautajaisiin tulee! Vain sillä on merkitystä, ketä tapaa eläessä.

Loma alkaa olla loppusuoralla, mutta vielä on varsinainen lomareissu edessä. Kivaa :)



11 kommenttia:

  1. Possu on lomaillessaan uponnut syvään viisauden järveen ja kalastellut sieltä tuliaisiksi viisauksia - tosiaan, ei sillä merkitystä ketä siellä kuopan reunalla pönöttää.

    Hyvää reissua ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä, rohkeasti vain sekaan, turvavälit muistaen=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possu on lähdössä kyllä pikemminkin erämaahan, mutta tätä nykyä kaikki taitaan parveillakin just siellä ;)

      Poista
    2. Erämaa (=synkkä kuusimetsä 😉😝) voi olla joskus hyvä valinta 😁

      Poista
  2. No, mie oon testamentannu ruumiini lääketieteelle ja esittänyt toiveen omaisille, ettei mitään hautajaisia tartte järjestellä. Saa ne sit poltetut rääppeet, jos haluavat heittää ne mereen.

    Ja suku saa tahollaan hautailla itsensä miten tykkää, mie en välitä. Mielenvikasia alkoholisteja melkeen kaikki. No muutama ihan kiva serkku joo, hajallaan siellä täällä. Vähemmän pietään yhteyksiä, mutta tytär löysi yhden pikkuserkun jostain faceryhmästä, kun niillä on sama harvinaisehko sukunimi ja etunimessä yhden kirjaimen heitto niin alkoivat ihmetellä asiaa.

    VastaaPoista
  3. Näitä samoja ajatuksia olen ajatellut viimeisen viikon ajan, kun istuin isäni sairaalavuoteen äärellä, muistellen mennyttä elämää. Se ei mennyt ihan niin kuin vanhemmat yhteen mennessään suunnittelivat, mutta ehkä monta muuta asiaa olisi jäänyt toteutumatta, jos.. No, mitäpä näitä enää murehtimaan, isä nukkui pois maanantaiaamuna ja täällä kaupunkiasunnossa yksin on vielä yksinäisempää kuin tavallisesti. Tai siltä se tuntuu, vaikka puhelin soi koko eilisen päivän.
    Mutta tuohon kysymykseesi.. juuri tuon takia me äidin puolen sukulaisten kanssa Mummun kuoltua ruvettiin kokoontumaan laskiaisena mäenlaskun merkeissä mummolaan- että nähtäisiin muulloinkin kun hautajaisissa.

    Jokainen ihminen on arvokas ja tärkeä.. omanlaisensa, mutta silti arvokas.

    VastaaPoista
  4. Äitini on aktiivinen tapaamaan sukulaisia. Suunnittelimme pienen kahvihetken hänen ilokseen sisarusten kesken. On ihana tavata iloisissa merkeissä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!