Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Ampparijännäri : Osa 2 ; Voitto!

Edellisen osan lukeneet tietävät Possua pelotelleesta hurjasta, kauhean valtavan isosta jättiläisampparista. Mutta tiedättekö mitä?! Yhtäkkiä se amppari katosi! Hyvin epäuskoisena Possu kuulosteli pihalla, mutta ei kuulunut surinaa, eikä kukaan hyökkinyt ovesta sisään.
- Hyvä! Possu ajatteli. On mokoma vihdoinkin löytänyt uuden peloteltavan.

Eilen sitten Possu kaivoi esiin reppunsa vaatehuoneesta. Sieltä alkoikin kuulua tuttu surina. Jostain kaapin nurkasta nousi huojuen lentoon hyvin väsähtäneen näköinen amppari. Oli ilmeisesti onnistunut piiloutumaan kaappiin ja jäänytkin sinne loukkoon. Possu väisti pois ampparin tieltä ja avasi ulko-oven. Väsyneesti suristen ja edelleen huojuvasti lentäen se amppari lähti hyvin nöyrän kiltisti ulos. Koko olemus kertoi, että se oli nyt oppinut läksynsä, eikä enää tunkisi Possun kotiin isottelemaan. 
Possu sulki oven. Tää voitto tuli ihan vahingossa. (Pöllölle ja muillekin tiedoksi : ) Possu ei todellakaan tarkoittanut lukita ampparia vaatekaappiarestiin, ihan itse se oli sinne ängennyt. Itse asiassa Possu katseli jopa jo vähän huolestuneena sen huojuvaa lentoa, mutta eiköhän tuo ulkona piristy.

Sen koommin ei ole ampparia näillä nurkin näkynyt. KOP KOP!

Sen pituinen se. (Toivottavasti) :)

4 kommenttia:

  1. Buzzzzzz....ampparit lentää sun uniin..ja taustalla soi mikko kuustonen.
    (sujen aamuhäröily, kun ei ole ihan vielä hereillä niin jutut on unisen huimaavia;D)

    VastaaPoista
  2. Possulle kiitos, kun kuitenkin päästit ampparin ulos, että mäiskinyt sitä lehdellä etkä lätkällä. Uskon, että amppari arvostaa ystävällisyyttäsi, eikä enää tule häiritsemään. Ja sanoo varmaan kavereilleenkin, etteivät tule kiusaamaan sua.

    VastaaPoista
  3. Mä luin aluksi, että Possu on ollut ämpärijahdissa 😄.

    Teit kyllä kauniin teon kun ohjasit pampparin ulos ❤️.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ämpärijahdissa :D
      Ämpärijahti toi mieleen meidän entisen naapurin kaupungissa: vanhemman ystävällisen miehen, jolla oli kiltti koira. Näimme heidät pihalla yhtä kertaa lukuunottamatta aina yhdessä. Kerran miehellä oli koiran sijasta mukanaan ÄMPÄRI. Mietittiin, että missähän se koira on ja miksi hänellä oikein on ämpäri... Poika sitten tokaisi "Höh, no se koira on tuolla ämpärissä, tietenkin"
      Ja siitä lähtien koira oli Ämpärikoira <3
      Kerroimme tarinan tälle naapurin miehellekin ja hänkin rupesi puhumaan koiraystävästään Ämpärikoiranaan.
      Tästä ei ole montaakaan päivää, kun me muisteltiin sitä kilttiä Ämpärikoiraa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!