Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 8. helmikuuta 2022

Päivittelyä

 Päivittelyä kaivattiin, niin nyt Possu päivittelee :

- VOI HYVÄN TÄHDEN! 

Voihan siansaparo ja veripalttu ja pötsihöttökakkara!!




Siis ette uskokaan, eikö oo merkillistä, että vieläkin on lunta? ! Possu on päässy ihan lähipellolta hiihtämää! Mutta nyt tulee semmone juttu, mitä ei saa kertoo kellekään. HYSSS!!

Tää pitäs kirjottaa ihan pienemmillä kirjaimilla, mutta kun Possu ei löyä täältä semmosta klikattavaa, mistä sais tekstin pienemmäks, niin luotetaan siihen, ettei kukaan ulkopuolinen lue tätä. Niin te muistatte kun Possu kävi näyttämässä monoa suutarille? Suutari liimas ne kantapuolesta kunnolla. Se makso PALJON, mutta liima on pitäny! mut arvatkaa mitä!! Nyt toisen monon liimaukset alkaa pettää sieltä varvaspuolesta! Tää on niin noloa, ettei kehtaa mainitakaan Possun tutuille. Ne nimittäin epäili, että suutari on kallis, eikä saa niitä monoja kummiskaan kuntoon! Possu ei ikäpäivänä myönnä niille, että ne epäilykset osottautuki tosiksi!! Possu hihtelee nyt noilla nää viimeset talvipäivät ja ens talvena, jos semmone vielä nähään, Possu ihan vaivaihkaa muina sikoina ostaa ihan uuden tuliterän suksipaketin monoineen päivineen! Siihe mennessä tutut on unohtanu jo koko täntalven monotusSHOWN!!


Arvatkaa mitä muuta! Possu kävi lääkärissä. Se lääkäri ei meinannu huomata Possua ollenkaan, kun Possu oli laihtunu niin kauheesti. se lääkäri sano, että Possu on laihtunu liikaa ja nyt ei sovi enää yhtään painon vähentyä tai muuten Possu lähtee leijumaan.


NO EI VAISS!!! APPRILLIA!!!! Hahaha, meni täydestä!! Kaikki usko!!! HAHAHA, kun sainki vedettyä teitä höplästä!!! 

Ei tietenkää se lääkäri semmosta sanonu. Se käski Possun laihduttaa. Ja Possu antaa pitkät piupaut lääkärin höpinöille. Lääkärin oven suljettuaan Possu näytti salaa kieltä ja pitkää nenää sinnepäin. :P

Ja katin kontit!


5 kommenttia:

  1. Meni täydestä, hyvä läppä;DD

    Possu vie monon suutarille ja sanoo etttä korjaat ilmaiseksitai suutun viikoksi ja muutan naapuriisi kiusaamaan. Valittamalla saa korvaavan tuotteen/palvelun, itsellä kolmas reppu samalla rahalla, on kyllä huonoja, ikinä ei enää Borderline -reppua, harmittaa kun olen tällainen rajatapaus niin voisihan sen tunnustaa, siis väriä;D

    VastaaPoista
  2. Ne on nuo lääkärit! Aina on sama lääke. Laihduta! Minullakin on useampi juttu, joille voisi jotain tehdä. Kaikkiin kuulemma tehoaa laihdutus. Mitäs sitten, jos laihdun ja viat jää?
    Hyvä, että on lunta hiihtää. Minäkin voisin muuten hiihtää, mutta ei ole välineitä... No, syy on Koirapoika. Sen kanssa ei voi hiihtää ja kun ulos lähtee, se haluaa mukaan. Eli Koirapoika estää urheilun ja on osasyy laihtumattomuuteen. Ei minussa mitään vikaa. Ne on nuo olosuhteet.

    VastaaPoista
  3. Itse olen ollut ihan hämmentynyt kun viime aikoina olen tavannut lääkäreitä, jotka eivät ole sanoneet vaivojen johtuvan ylipainosta, ei edes ”polvilääkäri” 😀.

    Mun pitäisi kaivaa sukset naftaliinista…

    VastaaPoista
  4. Possu hiihtää nyt vaan minkä monoiltaan kykenee ja NAUTTII elämästä! Paino on sitten ihan oma lukunsa, se laskee hiljalleen kun ne eväät sillä hiihtoretkellä on terveellisiä. Onhan ne? Hyvää ystävänpäivää reippaalle Possulle! (Kun Possu jättää herkut kauppaan, on ensi talvena varaa ostaa uusi suksipaketti monoineen kaikkineen.)

    VastaaPoista
  5. Lätistä lätinää, vaadin!! Hih, ei vaan, älä väkisellä mut jjos jonkun tarinan tempaisisit?
    Mukavaa kevättä, talven niska taittunut, loppupeli alkanut, kenraali Kevään offensiivi alkanee kohta ja rajuna!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!