Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 10. elokuuta 2022

Hei Nukkumatti, Nukkumatti!

 Possu on sikaväsynyt! Ollut koko päivän. Syy on Nukkumatin. Tuli liian myöhään eilen. Possu luki kirjaa, eikä malttanut jättää kesken. Se on ymmärrettävää. Sen sijaan ei oo ymmärrettävää, ettei Matti hoida hommiaan! ois pitäny vaan siitä huolimatta tulla ja heittää unihiekkaa. Olishan Possu sitten menny ajoissa nukkumaan ja saanu nukkua PIITKÄT yöunet! Kyllä nukku-Matin pitäis ymmärtää, että Possut tarttee 7 tunnin yöunet. Ja pitäis ymmärtää, ettei niitä tuu, jos lukee kirjaa yhteen asti, vaikka on seittemältä herätys. Sen lukemisen lopettamisen jälkeenki on vielä kaikenlaista hampaittenpesua ja tyynynpöyhimistä ja peitontuuletusta, niin ei siitä suorilta pääse ees heti nukkuu. Siks pitäs alkaa paljon aikasemmin laittamaan Possua nukkumaan. PÖLÖ Matti!!!


Possu lähtee nyt jatkamaan sitä kirjaa. Possu yrittää päästä tänään ajoissa nukkumaan. Tuli Matti tai ei. 

Heippatirallaa, skippadijuu ja makeita unia!!P.S. Possulla on kesken Eve Hietamiehen Numeroruuhka. Joku lukenut??

4 kommenttia:

 1. Matti on vähän laiskotellut täälläkin. Matin haahuilessa jossain illalla ja aamulla kun herää normi aikaan jää unet lyhyehköiksi. PS. Kiitos kirjavinkistä!

  VastaaPoista
 2. Syvää sympatiaa kaikille pakollisen aamuheräilyn ansassa pyristeleville. Eläkeläinenhän saisi nukkua ihan miten pitkään vain, mutta eläkeläinen on hoitanut asian toisin. Eläkeläisellä on vanha koira, joka pissailee matoilla aina, kun siltä tuntuu. Ihan hyvä, että matoille eikä sänkyyn (taidan sittenkin hakea ne lääkkeet), mutta kuitenkin. Näin ollen eläkeläinen nukkuu koiranunta eli herää heti, kun koira hyppää sängystä alas esim. viideltä aamulla. Eläkeläinen syöksyy koiran perään, kiskoo jotain vaatetta päälleen ja lähtee aamulenkille raikkaaseen ilmaan. Jostain syystä nukkumatti tai teppo ei sitten enää viitsi hiekoittaa eläkeläisen kotia. Unihorteessa päivät sujuu tahmeasti, mutta sujuu kuitenkin.
  Kirja tuntematon. Kirjailija tuttu.

  VastaaPoista
 3. Mikä oli niin mielenkiintoinen kirja? Taitaa olla täysikuun aikakin näillä näppäimillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eva Hietamiehen Numeroruuhka kuten viimeisellä rivillä lukee;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!