Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 22. elokuuta 2022

Kauanko kestää?

 Montako sanaa ehtii kirjoittaa sinä aikana, kun pyykkikone linkoilee viimeisiään, ja pöyhii pyykkiä tms, ennen kuin suostuu avaamaan kannen. Se aika on odottaessa yllättävän pitkä. Kun olis kiire lähtee jonnekin ja kone senkun linkoo ja linkoo, ja sit kun lopulta lopettaa, niin sitten ei kansi avaudu. Oliskohan se nyt valmis? Katsotaan?

EI OLLU!

Vielä ei pääse viemään pyykkejä. 

Arvatkaas, mikä muu Possulla ei aukea?? 

.

.

.

Auton takaluukku! Lauantaina kun Possu oli reissussa ja avas takaluukun, niin se ei mennytkään enää kiinni. Possu yritti ja yritti paiskoo sit kii. Eipä menny. Monen monen yrityksen jälkeen luukku lopulta meni kii. Ja tiukasti menikin! Ei oo sen jälkeen auennu enää ollenkaan. Possu laitto postia huoltoliikkeeseen, että kerkeisittekös vilasta onks tässä joku  jippo, mitä Possu ei tajuu, vai onks pakko tehä luukkuun joku miljoonabiljoonaremontti..!? Ne ei oo vastannu mitään. :/ Ne varmaan ihmettelee keskenään siellä, että ei noin hölmö ja uusavuton sentään Possukaan voi olla, ettei ees auton takaluukkua saa auki! Tai ehkä koko sähköposti on pelkkä huono vitsi. Paree kun ei noteerata sitä ollenkaan.


Eli se siitä Possun uuden käytetyn isomman auton kivan tilavasta peräkontista! Ei sitä voikaan nyt käyttää, kun sitä ei saa auki. Ois entinen ollu sittenkin parempi. Se oli toki pienempi, mutta sen sai sentään auki!


Että ei sit muuta kuin SKIPPADIJUT vaan teille kaikille!


Jälkikirjoitus : Peräluukussa oli jippo. Sen avaushärpäke pitää olla oikeessa asennossa!!

8 kommenttia:

 1. Mitä nyt 90 sekunnissa ehtii, sen se kestää ennen kuin luukku aukeaa. Se muuten kuulee, se naksahtaa. Takaluukusta en osaa sanoa muuta kuin että oli ehkä rasvaamatta ja klikkasi kunnolla kiinni kun viimein meni kiinni. Ei niissä jippoja taida olla, niin konepellissä usein on.

  VastaaPoista
 2. Se on kohtuuton aika odottaa. Siinä ehtii pitkästi lukea kirjaa. Kannattaa valita niin kiva kirja, että pioli tuntia vierähtää huomaamatta.
  Autot, nuo rautalehmät, jotka ajoittain menevät ummelle. Olisko joku pegorion paikallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Auto ummessa, kiitos mielikuvasta, sain hyvät naurut, oikein ääneen hekottelin ;DD

   Poista
 3. Rautalehmä ei oo enää ummessa ;)

  VastaaPoista
 4. Olisin ehdottanut Mikrolaxia, sekä pesukoneelle että auton takaluukulle, mutta kun toisaalta tiedän, että se ei auta.
  Ketään ehkä kiinnosta, mutta aikuisiahan tässä ollaan. Kyseisestä vaivasta kerran menin sairaalan päivystykseen, monta päivää kärsittyäni. Ei tullut oksupallo eikä muukaan. Nuori tohtorispoika antoi Mikrolaxin ja käski käyttää sitä "tämä auttaa". Teki mieli sanoa, että kuule, työnnä tämä sinne mihin ei aurinko paista, luuletko että olisin täällä jos en olis näitäKIN jo kokeillut. Kiiton nätisti ja menin apteekin kautta kotiin - farmaseutilta sain toimivan avun :D
  Ja noin, nyt tiedätte taas lisää Pöllöstä - ja sen, että Mikrolax EI auta rautalehmän ummetukseen ;) Vaikken olekaan kokeillutkaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja peukut kaikille vastauksista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!