Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 6. elokuuta 2022

Sitten possu yritti

 Kun Possu meni mustikkaan, löysi hilloja. Sitten Possu meni ihan tarkotuksella hillaan, niin löysikin mustikkaa. Aika hassua, vai mitäs mätäs? Mustikkaa on nyt tosi paljon. Mut enempäänsä ei voi poimia. Ei mahu pakastimeen. Eikä viittikään poimia. Metässä on itikoita. Ne on ilkeitä. 

Tänään tuulee kovaa. Konekin käy hitaalla. Possua väsyttää. Possu on ollu lomilla, mut nyt alkaa taas työt. TYLSÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


Tässä tulee taas tosi kehittävää juttua.

Ootteko muuten huomanneet, että yöllä on jo kamalan PIMEÄÄ? Possu tykkää enemmän valoisista kesäöistä. Pimeys on pelottavaa. Talvella eri asia, kun on lunta. Sillon se on kaunista ja talvinen tähtitaivas on kaunis.



että...

SKIBBADIJUT vaan kaikille!!

8 kommenttia:

  1. Mustikoita olen pakastanut varmaan 4l, enempää ei pikku pakkaseen mahtunut. Marjat poimin näppärästi mökin pihalta.

    Pimenevät illat huomasin männä viikolla. Alkaa oleman totuttelemista kun remonttievakko täällä mökillä jatkuu ja joutuu totuttelemaan yksinoloon täällä ”korvessa” mörköjen keskellä.

    Tsemppiä lomalta paluuseen!

    VastaaPoista
  2. Minä menisin mieluusti mustikkaan metsäänkin, mutta matkustamiseen menisi liikaa aikaa ja sitten siihen haahuiluun, kun ei ole tuttuja mustikkapaikkoja. Menen siis mustikkaan torille. Tosin tänään menen viinimarjaan palstalle ja toivon, ettei joku muu ole käynyt palstallani marjassa.
    Valoisat kesäyöt on ihania, mutta niin on myös pehmeän mustat syysyöt. Minäkin pelkäsin ennen pimeää, mutta sitten tuli liikaa kaikkea, eikä pelolle jäänyt tilaa. Nyt tykkään pimeästä.
    Iso ihan mastodontin kokoinen kiitos kortista!

    VastaaPoista
  3. Aijai, nyt jo tylsää ;) edessä nopeat 11 kk ennen ensi lomaa... hih ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taitaa olla aika tarkalleen tasan kuukausi seuraavaan lomaan ;D T. Possu

      Poista
  4. Olen huomannu pimiän. Se tulee illalla jo varkain, ja aamulla laiskasti poistuu. Oon jo harjoitellu yövalojen laittoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enää ei voi mennä yöuinnille, kun pimneä yllättää. T. Possu

      Poista

Kiitos kommentistasi!