Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 18. helmikuuta 2020

Hei sie siivousrätti! Pitkästä aikaa taas tavattiin

Tänään Possu jatkoi pitkästä aikaa suursiivoushaastetta. Tuli siivottua keittiön loput laatikot, sekä 2 keittiönkaappia. 


100 siivouskohdetta

1. Kuivauskaappi (Koskahan puunattu viimeks? Uh!) (4.1.2020)
2. Maustehylly + 2 muuta kuivauskaapin puoleista keittiön yläkaappia. (4.1.2020)

3. Keittiön ylin laatikko ;D eli edes jotain... (16.1.2020)

4.Kirjahyllyt (21.1.)

5. Kylppärin lattiakaivo (YÄK) (23.1.)

6. Keittiön loput laatikot, sekä 2 keittiönkaappia (18.2.)



Possu vei myös lehtiä paperinkeräykseen. Tai tarkoitus oli viedä ne paperinkeräykseen, mutta pimeässä kävi vahinko ja Possu heivasikin ne lasiroskikseen! Kilinästä kuului. Ei nyt saanut sieltä enää poiskaan ongittua. Kunhan roskakuski huomaa, niin Possu varmaan ammutaan  aamunkoitteessa.....!



4 kommenttia:

  1. Reippaille Possuille sattuu vahinkoja. Meidänkin piti tarttua taas toimeen, mutta se jäi sitten siihen, että pesin yhden pinttyneen lautaskellon (me tultiin vain katsomaan paljonko kello on..) ja sahasin sähkösahalla remontista jääneitä laudan kappaleita uuniin sopiviksi.

    VastaaPoista
  2. Ei huolta! Sanomalehti saadaan helposti pois lasinkeräyksestä lajittelussa. Hyvin liikutat siivousliinaasi. Valo lisääntyy ja mieli tekee sisustaa vaaleita pastelleja ympärilleen. Siivous ajaa saman asian, tuo kevään kotiin.

    VastaaPoista
  3. Apua, Possulla on edessään lahtaus. Toivotaan että roskakuski on eläinystävällinen <3

    VastaaPoista
  4. Pitäiskö minunkin tehdä joku siivouslista. Harmi vaan, että olen niin saamaton, että jos yhden kohdan puunaan, se ehtii jo likaantua ennenkuin siirryn seuraavaan. Laitan kuitenkin listan harkintahyllylle. Sekin pitäisi siivota joskus. Alkaa olla ruuhkaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!