Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 7. helmikuuta 2020

Ei mulla oikeestaan mitään sen kummempaa asiaa

Eilen illalla alkoi taivaalta tippua jotain kummia märkiä valkoisia klönttejä, jotka peittivät aamuun mennessä maan kokonaan valkoiseksi. Ne oli peittäneet näkyvyyden auton ikkunoistakin, joten ennen töihinlähtöä auton ikkunat oli puhdistettava siitä valkoisesta.
Myös joku kumma valopallo oli ilmestynyt taivaalle. Ilmiö oli outo, mutta kaunis. Possu kerkesi ennen töihinlähtöä käydä ulkosalla kävellen ihmettelemässä muuttunutta maisemaa. Oli kaunista,mutta viileää. Töihin ajellessa Possu huomasi myös teitten liukkauden.

Nyt on kaunis tähtitaivas. Täysikuukin taitaa mollottaa. Päätellen vaikeasta unensaannista. Possu on nukkunut huonosti. Eikä muista uniaan.Viime yönä siinä unen ja valveen rajamailla Possu hätkähti kahden naisen räkättävään nauruun ikkunan edessä. Se oli niin todentuntuista, että Possu pelästyi. Mutta untahan se kuitenkin vaan oli.Toivottavasti muijat menevät kuitenkin tänä yönä jonkun muun ikkunan luo räkättämään.

Ei mulla oikeestaan mitään sen kummempaa asiaa ollu, mutta tuntui vaan siltä, että pitää jotin välillä kirjottaakin, kerta blogi on. ;)

4 kommenttia:

  1. Täysikuu ja täysiaurinko on meilläkin. Etenkin kuutamo on kaunis. Illalla koiralenkillä on maaginen tunnelma, kun yksin polkuja kävelee. Mutta sitä valkoista ei näy. Sen sijaan merikotka aloittelee tuossa nurkilla pesintää. Se on hienoa!

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut todella liukasta. Koko viikon olen käyttänyt nastakenkiä työmatkoilla. Meillä on ollut hyvin talviset säät. Torstaina paistoi aurinko ja oli suuri ilo kävellä kotiin valoisaan aikaan.

    VastaaPoista
  3. Repun merikotka taisi näyttäytyä Iltasanomissakin.
    Liukkaus on tylsää. Täällä piipahti talvi. Nyt on loskakeli.

    VastaaPoista
  4. Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

    Plus, making money online using it is as easy as 1--2--3!

    This is how it all works...

    STEP 1. Choose affiliate products you want to promote
    STEP 2. Add PUSH BUTTON traffic (it ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system explode your list and up-sell your affiliate products on it's own!

    Are you ready to start making money?

    Click here to make money with the system

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!