Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Possu parkkikiilaajana ;)

Sattuipa Possu käymään tänään kaupassa. Jätti autonsa parkkiruutuun kaupan pihalle.

Possu hoiti asiansa ja palasi autolle. Viereisen auton omistava nainen palasi yhtä aikaa. Possu pokkuroi kohteliaasti, että mene sinä ensin. Mutta nainen väisti auton toiselle puolelle, ja alkoi marmattaa, kuinka parkkipaikalla olisi tilaa vaikka kuinka, ja pakko oli silti parkkeerata ihan viereen, kun se on niin hankalaa, kun ollaan niin vierekkäin.

Possu katsoi naista ällistyneenä, mietti ärähtääkö jotain takaisin, mutta tyytyi sitten puoliksi ärsyyntyneenä, puoliksi huvittuneena vain ajamaan autonsa pois naisen "tieltä". Paikka kun oli kaiken lisäksi vielä sellainen, josta pääsi ihan vaan suoraan ajamaan pois. Ei tarvinnut edes peruutella.Oikeastaan Possu oli vähän ilahtunutkin kohdatessaan jopa itseäänkin heikomman parkkeerajan. Possu itse karttaa kaikkia ahtaita tienvarsiparkkipaikkoja, mieluummin jopa kävelee vähän pidemmän matkan päästä välttääkseen hankalat, ahtaat paikat. Mutta että joku hermostuu parkkipaikalla oman autonsa vieressä ruudussa olevasta autosta!

Possu lähettää lämpimät ajatuksensa naiselle, ja toivoo hartaasti tämän selviävän ehjin nahoin määränpäähänsä, lisätoivomuksena vielä, ettei siellä kukaan vaan sattuisi parkkeeraamaan tädin auton viereen!Kuvahaun tulos: parkkipaikka

3 kommenttia:

  1. Joskus se ihmistä kummasti ilahduttaa, kun saa purkaa pahaa oloaan ventovieraaseen. Possu siis pelasti jonkun päivän - ja ehkä useammankin, jos tätillä on perhettä tai muuta elinkumppania. Ei tarvitse niille enää kiukuta.

    VastaaPoista
  2. Sain makeat naurut tästä kirjoituksesta. Miksikö? No, nauroin itselleni. Otan vähintään neljä ruutua kun pysäköin mutta en kyllä kiukuttele kenellekään! Pysäköinititaitoni vain on hiukan rajoittunut... Onneksi Isäntä hoitaa meillä ajohommat! Repu oli oikeassa, pelastit naisparan päivän. Olet Sankari! Kiitos kivasta kortista, osui ja upposi.

    VastaaPoista
  3. Oot sie hurja 😂. Oiskohan autoilijalla ollut muutenkin huonopäivä. Tosin näin itsekkin tässä taannoin melkoisen parkkisuorituksen tyhjällä parkkipaikalla autoilija veivasi 10minuuttia ennen kuin sai autonsa ruutuun 🤣. Sen verran erikoinen suoritus oli, että katselin vähän tarkemmin onko parkkeeraaja selvinpäin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!