Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Lukemispäivä

Tänään on joku lukemispäivä. Koko päivä pitäis pyhittää lukemiselle. Jostain Possu oli niin lukevinaan.
Sopii hyvin kelin puolesta. Tonne sohjoon ja vesisateeseen ei huvita mennäkään. Kiva olla sisällä. Tosin päivä on jo iltapäivän puolella, eikä Possu oo lukenu vielä sivun sivua mitään kirjaa. No sanomalehteä kyllä. Ja nettiä. HAHAH!

Tässä päivän ruoka. Mittasuhteet salaatin kans vähän pielessä, mutta kun lastas lautaselle ensin potut ja soossin, niin eihän siihen paljon muuta mahtunutkaan. No huomiselle jäi sitten enemmän salaattia, joten ehkä se korvautuu sitten huomisen eväsruuissa.

Possu on nyt yrittänyt opetella syömään "oikeeta" ruokaa kerran päivässä ja luopua pelkän leivän + lisukkeiden syöntilinjasta. Ruuanlaitto on vaan niin aikaavievää ja TYLSÄÄ, eikä Possu tykkää eineksistä.



7 kommenttia:

  1. Oot ollut reipas, ruuan suhteen. Meillä on oltu viime aikoina liian paljon leipä-kahvilinjalla, oikein suututtaa itseäkin.
    Jos ensi viikolla?

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näytti tuo Possun ateria! Täällä on ja ryhdistäydytty ja tehty itse ruokia.

    VastaaPoista
  3. Hyvä se on syödä ns. kunnon ruokaakin, vaikka minä elin ihan hyvin ja terveenä ja solakkana vuosikausia lähes kokonaan ilman "lämmintä ruokaa". Nykyisin kyllä kokkailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on hyvä, jos pysyy solakkana ja terveenä. Kaikki vain ei pysty siihen.

      Poista
    2. Silloin pysyi. Nyt ei oikein millään ruokavaliolla. Onko siis kyse jostain muusta kuin ruuasta???

      Poista

Kiitos kommentistasi!