Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 29. helmikuuta 2020

PÄÄSY EHDOTTOMASTI KIELLETTY!!

Tänään iski yllättävä siivousvimma, joten tuli vuoden ylimääräisen päivän kunniaksi siivottua eteisen kaapinpäällinen, (jota eräs poislähtevä sukulainen viime kerralla katseli arvostelevasti) ja kaikki ikkunat! Maailma kirkastui.

Eli :

100 siivouskohdetta

1. Kuivauskaappi (Koskahan puunattu viimeks? Uh!) (4.1.2020)
2. Maustehylly + 2 muuta kuivauskaapin puoleista keittiön yläkaappia. (4.1.2020)


3. Keittiön ylin laatikko ;D eli edes jotain... (16.1.2020)
4.Kirjahyllyt (21.1.)
5. Kylppärin lattiakaivo (YÄK) (23.1.)
6. Keittiön loput laatikot, sekä 2 keittiönkaappia (18.2.)
7. Arvostelevia katseita kerännyt eteisen kaapin päällys (joka oli täynnä pölyistä rojua. Vieläkin on rojua, mutta toistaiseksi pölyt pois) (29.2.)

8. Ikkunat (29.2.)

Repun blogissa oli juttua kaapeista, johon voi sujauttaa ylimääräiset roinat, kun tulee vieraita. Possullakin on sellainen, ja vieläpä iso! Kokonainen vaatehuone! Se on vaan harmillisesti keskellä huushollia, ja yleensä vieraat tormaa sinne, kun luulevat vessanoveksi, ja näkevät koko kauhistuksen. Mitenkähän iso kyltti vessan oveen oikein pitäis laittaa, että ihmiset hoksaisi. Vai pitäiskö kyltti laittaakin vaatehuoneen oveen? Vaikka että PÄÄSY EHDOTTOMASTI KIELLETTY!!!

Kuvahaun tulos: kielletty ajosuunta

7 kommenttia:

  1. Öö... Kätke sinne ovensuuhun pölyhuiska, ämpäri, siivousharja ja jokin pesuainepullo aina kun tulee vieraita. Varmasti peruuttavat ovelta, etteivät joudu töihin! Tai sitten poistat lampun vierailun ajaksi. Pimeään komeroon ei kukaan halua joutua. Taskulamppua et sitten tarjoa, uteliaisuudellakin pitää olla jokin raja. Tai työnnä iso tuoli oven eteenn. TAI sukkapuikot ja lankaa! Emäntä voi tulla kylään, koska kotisi on nyt niin kutsuva ja PUHDAS! Meillä muilla ikkunat odottavat vielä pitkään pesua.

    VastaaPoista
  2. Voisko ajatella kylttiä kaasupullot, sähköpääkeskus ;)

    VastaaPoista
  3. Varmasti mielenkiinto herää, jos sellainen kyltti on :) Laita mieluummin vaikka "Siivouskomero", niin eivät vaivaa päätään. Tai sitten vessanoveen iso "WC"

    VastaaPoista
  4. Osta siihen hervottoman suuri munalukko :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on vierashuone, jonne roudaan tavarat pikasiivouksessa... Sitten onkin hässäkkä kun tulee yövieraita 🙈. Laita siihen sellainen lapsilukko tai laitat vieraiden tullessa siihen jonkun tuolin eteen.

    VastaaPoista
  6. Minulla kun ei ole vaatehuonetta, käytän makkaria eli sitä ainutta ovellista huonetta säilytykseen. laitan oven kiinni, mutta Koirapoika se kuitenkin avaa. Onneksi vieraat ei sentään huomauttele.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!