Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 6. lokakuuta 2020

Karanteenissa


 Lenssu iski viime yönä. Ihan tavallinen normi räkätauti. Se tiesi kuitenkin kotipäivää. Ja piti soittaa terveyskeskukseen ja kysyä, tartteeko tulla koronatesteihin? Tartti kuulemma. Aikakin järjestyi heti puolen tunnin päästä, eläköön meidän terveyskeskus!!

Käskettiin ajaa pihaan. Näyttenottaja tulee autosta ottamaan. Tulihan sieltä kaapunainen. Possu pisti vielä varmuudeksi naisen tullessa kaavun kärsälleen. Ei Possu halua ketään tartuttaa. 

Työnnettiin tikku nenään. Netissä on kiertänyt ties mitä kauhuvideoita näytteenotosta, mutta se oli itseasiassa aika simppeli ja nopea temppu. että tiedoksi vaan kaikille, että ei tartte pelätä!

Nyt Possu on sit karanteenissa, kunnes tulokset saapuvat. (Toivottavasti vain siihen asti!!!)

Parin seuraavan päivän dieetti on siis selvä : Syö vain niitä ruokia, mitä kaapeista löytyy!

Oveen iso kyltti karanteeni ja pääkallonkuva! ;) Ulkoilla vois itekseen vaikka metässä, kunhan toi nuha paranis ja maailmanlopun sää muuttuis paremmaksi. Ainaki on aikaa lukea kirjoja ja pyykätä.




8 kommenttia:

  1. Lättiin tuomittu, komenettu karanteeniin, possulla kruunajaiset, vai dna sittenkin talikon? testi sen selvittää koronation street matkalla lohduttaa.
    runoili sus' possulle viihteeksi karanteeniin=)

    VastaaPoista
  2. No voihan kärsä. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Raitis ilma auttaa hengittämiseen, nuhassa ja karanteenissa. Metsään tai muuten luontoon voit siirtyä, kunhan et tapaa ketään eli pidät turvaetäisyyttä. Toivotamme Siniseltä sohvalta lepoa ja terveyttä! Sus antoikin jo runon viihteeksi, vaikuttavaa!

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti negatiivinen tulevaisuus. Toki sen testin kestää, mutta harvinaisen epämiellyttäväksi sen koin. T. kahdesti testattu Repu

    VastaaPoista
  5. Vielä ei oo mitään kuulunu. Negatiivinen ois positiivista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!