Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Negatiivinen

 Possun koronatestitulos siis negatiivinen! Tieto tuli jo torstaina ja kotiaresti päättyi! Possu lähti heti kauppaan.


Nyt on sit suositus käyttää maskia. Possulla on kaapissa hätävarapaketti rumia kertakäyttömaskeja. Turhamaisuuttaan Possu osti myös 2 kangasmaskia, mustan ja liilan. Possu näki yhdellä naisella semmosen mustan kangasmaskin ja se oli oikeestaan ihan tyylikäs. Vielä Possu ei oo kuitenkaan maskeja käyttäny. Kangasmaskissa lukee,e ttä max puoli tuntia.Pah, no se on tosiaan kauppamaski. Just ja just ehtii ostokset ostaa. Ehkä kertiksia saa käyttää vähän pidempään. Luulisin. Mutta kalliiksi nekin tulee. Ja mitä jos ei osaakaan käyttää maskia oikein, ja saa paitsi hengitysvaikeuksia maskin läpi, myös koronan?!

6 kommenttia:

  1. Niitä mustia tosiaan näkyy, mulla on vaan 2 vitivalkosta ja ne on tosi huomiotaherättäviä... tosin toistaiseksi ne on unohtuneet aina kotiin. Eilen taittelin yhden käsilaukkuun valmiiksi kauppareissua varten, mutta eihän laukku ollu mukana, kun tulin lintujenbongausreissulta suoraan kauppaan.
    Mutta onnea negatiivisesta tuloksesta <3

    VastaaPoista
  2. Possu panikoi, ottaa nyt iisisti. maski helppo laittaa kunhan ei käpälöi sitä likaisilla sormilla ja kertakäyttöisillä ei tule hengitysvaikeuksia jos ei tarvitse rehkiä, sit voi jo vähän puuskuttaa mutta muutoin kulkee henki läpi.
    Mut nega oli hyvä uutinen, jee!

    VastaaPoista
  3. Vuosikymmeniä maskeja käyttäneenä sanoisin, että rohkeasti maski kasvoille aina kauppaan ja muihin paikkoihin missä on paljon ihmisiä. Ulkona voit riisua eli kun astut omaan autoon, maski muovipussiin,laita käsidesiä ja kotona peset eli pesuainevedessä 5 min keität maskia, huuhtelet ja kuivaat. Taas on käyttövalmiina seuraavaan seikkailuun. Kangasmaskin voi pestä ennen käyttöä, ei haise tärkki eikä muukaan käsittelyaine. Kertakäyttöiset voivat haista, mutta eivät estä hengittämistä, eikä puhumista. Onneksi harrastat paljon luonnossa liikkumista, raitis ilma on parasta ennaltaehkäisyä! Onnea negatiivisesta tuloksesta.

    VastaaPoista
  4. Onnittelut positiivisesta tuloksesta.

    Itse tykkään kangasmaskeista enemmän kun kertakäyttömaskeista. Kertakäyttömaskeissa tuntuu, ettei happea saa niin hyvin. Toki sama tunne on paksussa kangasmaskissa.

    VastaaPoista
  5. Hieno juttu toi negatiivinen tulos.
    Mä kävin hakemassa meidän terv.keskuksesta maskeja, kolme kangasmaskia. Käytin ekan kerran kun olin kirjastossa siinä haastattelussa ja vaikka pidettiinkin turvavälejä niin kirjaston ohjeiden mukaisesti käytettiin maskeja. No, olihan se vähän hullua, kun sitten kuvien ottamisen ajaksi otettiin ne pois.
    Mä en oikein osannut sitä käyttää: henki kulki kyllä ja pystyin puhumaankin, mutta lasit huurtui! Piti ottaa lasit pois siksi aikaa kun en niitä tarvinut, mutta enpä sitten nähnytkään mitään kunnolla.
    Miten maskia pitäisi/voi pitää lasien kanssa?

    VastaaPoista
  6. Kirjoitin pitkän litanian maskeista, joita siis olen käyttänyt sujuvasti pitkään kaikkialla. Hukkasin tekstin, joten pääsette vähemmällä. Lasien kanssa pärjää hyvin. Netistä löytyy hyvät ohjeet eli tiiviisti nenän kohdalla ja maskin reuna lasien alle. Eka kerralla yleensä huohottaa jännityksestä, mutta pian tottuu. Kangasmaskeja kannatan. Kertakäyttökulttuuri ei innosta. Kaksi maskia riittäisi minulle, mutta nyt on viisi kangasmaskia, viisi pestävää kuitukankaista ja pino kertakäyttöisiä. Samalla maskilla olen pärjännyt hyvin neljä viisi tuntia, kun aina ei voi vaihtaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!