Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Possu lunssassa

 Possu nukkui kellon ympäri. Ja sittenkin väsytti. Peilistä tuijotti aamulla takaisin hyvin surkean ja sairaannäköinen possunnaama. Possu totesi olevansa kipeä.

Oloa helpottaakseen Possu teki kuitenkin siivouksen. Pöpöt pois!

Väsytti.

Possu muisti, että Sohva käski lähteä ulkoilemaan. Possu ei tuntenut itseään yhtään ulkoilukuntoiseksi, mutta lähti vähän jalottelmaan. Pitkää lenkkiä ei jaksanutkaan, mutta raitis ilma teki kuitenkin hyvää.

Illansuussa Possu alkoi pikku hiljaa tuntea itseään terveemmäksi. Nenäkään ei enää vuotanut. 

Nyt taas väsyttää, mutta silti Possu alkaa tuntea että kohta varmaan paranee. Vielä kun tulis vaan kännykkään se negatiivinen testitulos, niin vois lopettaa eristyksissä olon.





8 kommenttia:

  1. Possu ottaa nyt vain levon kannalta.

    VastaaPoista
  2. Syksyn merkit on ilmassa, pudonneita lehtiä maassa ja Possulla flunssa. Toivottavasti lepo ja raitis ilma parantavat! Flunssaisena riittää, että huilaa, vaikka sitten lepotuolissa ulkona jos ei viihdy sisällä. Varsinaisia luontoretkiä voi tehdä, kun on parantunut. Terveyssatuja kirjassa korostettiin raittiin ilman, auringon paisteen, veden ja saippuan merkitystä hyvinvoinnille. Kuvista voimme päätellä Possun näitä hyödyntäneen ja siksi vointi on kohentunut. Terveyttä ja hyvää oloa!

    VastaaPoista
  3. Joko sait vapauttavan tuomion? Kauheita sanoja, kauhea tauti. Paranemisia!!<3+hali

    VastaaPoista
  4. Possu nyt vaan malttaa lepäillä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!