Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Kuutamopostaus

 Mitä tänne kirjoittaisin? 

Kuten huomaatte, Possu on lakannut kirjaamasta enää painojaan. Loppujen lopuksi, se on hyvin mitätön asia tässä maailmankaikkeudessa. Mitä väliiii?

Ainut vaan, että jos ei kirjota painosta, niin mistä sitten??

Kertoisko, että yritän alkaa harrastaa avantouintia, vuosien takaista harrastusta. Toistaiseks ei oo onnistunu. Arvatkaa miks? Kun ei oo järvessä jäätä, niin ei oo avantoakaan, missä uis! HAHAHHAAA! Possu kerto vitsin, Naurakaa!Tänää viimeks kävin meressä uimassa. Vesi oli vielä sen verran lämpimämpää kuin ihan AVANTOvesi, että siihen vielä tottui ja pystyi jonkun aikaa uimaankin. Kauempaa kuului joutsenten kirkunaa, ja ne uivat vähän matkan päässä.

Ehkä vois kertoa myös, että oon lukenu juttuja Turun kummituksista. Jos ei ois koronaa, vois lähtee eri paikkoihin niitä jäljittämään.Mutta ei Possu toki halua koronaa henkimaailmaan levittää.

Se että Possua ei nukuta, on jo niin vanha vitsi, ettei viitsi edes mainitakaan. 

Mutta se on toki mainitsemisen arvoista, että Possulla on ens viikolla töitä ma ja ti. Sen jälkeen loppuviikko LOMAAA!!




Ja aamuposti kolahti laatikkoon. Jos lukasis vielä aamun lehden ennen ku käy nukkumaan.


Minkälaisia nukahtamisvinkkejä lukijoilta löytyy??



7 kommenttia:

  1. Valvot niin pitkään että nukuttaa. maksoin tuossa juuri univelkaa, nukuin periaatteessa puolitoista vrk putkeen, välillä heräsin ja mm. söin!! ja taks nukkumaan=) Kyllä nyt taas jaksaa setä heilua=)

    VastaaPoista
  2. Ihan tavallisesta possuelämästä on myös mukava lukea!

    VastaaPoista
  3. Hyvät unet edellyttää, että on ollut riittävästi aktiviteettia päivän mittaan eli tulee luonnollinen levon tarve. Parhaat unet saa ulkoilmassa, eli telttaan nukkumaan tai laavulle, kun loma antaa mahdollisuuden. Yksikin yö ulkon voi auttaa korjaamaan unettomuuden. Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta näin, mutta viimeks tais ehkä olla kyse just päinvastasesta. Liikaa aktiviteettia, niin kävi vielä yölläkin ylikierroksilla eikä osannu rauhottua nukkumaan.

      Poista
  4. Näin eläkeläisenä nukkumisella on niin vähän painoarvoa, että yleensä nukun erittäin hyvin. Kun ei tartte stressata siitä, nukuttaako vai ei, niin nukuttaa.
    Ja voihan sitä painosta puhua, vaikkei painoja merkkaiskaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!