Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 3. lokakuuta 2020

Uneton lokakuun yö

 Possu oli jo sängyssä, mutta uni ei tuu.

Täysikuu.

Kello puoli 4. Älytöntä.


9 kommenttia:

  1. Juicen 3.30 soimaan ja syvällisiä miettimään. Eikö olisi ihanaa jos hereilläololla/unessa olemisella, ei olisi mitään väliä? vai mitä Repu? ;DD Nimimerkillä mitäs me eläkeläiset nukkujat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possu haluis päästä säännölliseen rytmiin, mut ei onnistu.

      Poista
  2. Olen ollut kaks yötä kaupungissa ja unohtanut sulkea kaihtimet. Heräilin 1-1,5 tunnin välein ja kuusta pystyi päättelemään kellonajan = kuinka kauan saisi vielä nukkua. Ärsyttävääkö, kyllä.
    Kotona olis voinut ruveta vaikka hakkaamaan nauloja seinään, täällä kaupungissa pitää olla kuin hiiri.

    VastaaPoista
  3. Unen puute vaatii nyt tarkkoja toimia: Nouse ylös puuhaamaan jotakin tosi rauhallista kuten silittämään pyykkiä, lukemaan, neulomaan, parsimaan, kirjoittamaan kirjettä... Kun sitten silmä alkaa lupsua voit vetäytyä unille. Silloin on uusi uniluukku auennut ja voit hypätä mukaan. Suloisia unia! Hyvää ja reipasta lokakuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää paikkansa tuo uniluukku. Jos ei mene nukkumaan normaalisti niin se uni-ikkuna on seur keran auki 6 päästä, sitä ennen ei uni tule ellei vedä lastia viinaa/kemiaa. Sit on taas tunteroinen aikaa nukahtaa. Jossain Tiede-lehdessä oli tästä artikkeli eli kun se uniaika lipsahtaa ohi niin periaatteessa edes kannata yrittää.

      Poista
    2. eli jos en saa unta klo 24, on seuraava mahollisuus aamukuudelta! kääk

      Poista
  4. Harjoittele valvoessasi meditointia. Se on niin tylsää, että itsesäilytysvaisto panee nukahtamaan, ettei pitkästy kuoliaaksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!