Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 5. joulukuuta 2020

Oonkos mä muistanu...?

 HAUKOOTUS...

Onkos Possu muistanu jo tänne valittaa tätä karmeeta PIMEYTTÄ??!! Päivä ei valkene koko päivänä! Pelkkää mustaa ja pimeetä. Lumi on IHME, jopa räntälöntitkin on nykyään hurrattavia ihmeitä. Lisäks, jos lumiräntää tulee, niin se tulee yön aikana, niin että aamulla saa kaivaa auton lumen alta, ajaa karmeessa sohjossa töihin, ja sitte kun pääsee töistä, että pääsis vähän nauttimaankin lumesta, niin kaikki on sulanu ja on yhtä mustaa ja ankeeta ku ennenkin. PLAAH!

Aamulla ei jaksais yhtään mitään. Tekis mieli vaan nukkua puolille päivin. 



Kuka muistaa sen sadun, missä oli tehtävä yrittää saada prinsessa nauramaan? Possu muistaa kuulleensa jonkun sellasen joskus kaukaisessa lapsuudessa. Possu ei kyllä enää muista, onnistuiko joku tehtävässä? Possu ei oo jaksanu tänä vuonna mitään joulukalenteriakaan tehdä. Mutta olkoon yhtenä koko joulun tehtävänä teille etsiä tuo satu jostakin netin uumenistä, ja erityis-papukaija sille, joka saa lisäksi Possun nauramaan. Possu on pahalla päällä, ei paljon naurata. 


Tähän voitte nyt kuvitella murjotushymiön, sillä sitäkään Possu ei jaksa tietokoneen uumenista etsiä!


12 kommenttia:

  1. Naura!!! No ei sit....edes vähän? Pieni hihitys? Kelpo kikatus?
    Osta kirkasvalolamppu ja laita se syttymään vähän ennen kuin heräät, sit päällä tunnin, aamianen napaan ja kyllä pitäisi ahdistus heikentyä.
    Ei mulla muuta...'viheltelee* diipadippappaaaa....kurkunpäätäs kutittaa..ko sieltä naurahdus...??? Jeeee, narahdit, se lasketaan naurahdukseksi. Papukaijan merkityt kortit ovat minun!!

    (tuottiko mun kova yritys edes hymyä?)

    VastaaPoista
  2. Mie onnistuin nukkumaan ainakin kellon ympäri viime yönä. Ja näin unta, missä mua nukutti ihan hirveesti... ajettiin Rovaniemeltä etelään ja olin luvannut ajaa osan matkasta, mutta eihän mua voinu rattiin päästää ku olin puoliunessa koko ajan. Onko ihminen nukkunut tosi hyvin sillon ku se näkee unta että nukkuu?

    Mutta parin viikon päästä lakkaa päivä lyhenemästä :)

    VastaaPoista
  3. Mies se tulee räkänokastakin, muttei turhan naurajasta. Tosin Possu ei ehkä haluakaan mieheksi. Mutta jos ei naurata, niin sitten ei naurata. En edes yritä. Lumi olis kiva yllätys, mutta ei makeaa mahan täydeltä. Ystävieni mielestä olen ärsyttävä, kun en ota mustuutta vakavasti.

    VastaaPoista
  4. Pimeää on, mutta ollos Possu huoleton kohta se päivä ja valo ottaa voiton!

    VastaaPoista
  5. Nyt ei tunneta tätä satua, mutta kysy kirjastonhoitajalta! Kirjastoilla on palvelu josta voi kysyä näin tärkeän tiedon ja ammattilaiset hankkivat sen. Veikkaanpa, että jopa lukevat sadun itselleen. Pimeys on erityisen vahva, kun maassa ei ole lunta. Tänään päivällä nähtiin valoa, mutta töistä palatessa oli jo hämärää. Pian on todellakin joulu ja sen jälkeen valo alkaa lisääntyä. Me käytetään D-vitamiinipillereitä antamaan valoa ja virkistystä jotta jaksamme odottaa sitä päivien pitenemistä.

    VastaaPoista
  6. Hämäläisenä heräsin vähän myöhään (vaikka jo kommentoinkin 😂). Oliko se muistelemasi satu tämä ”Prinsessa, joka ei koskaan hymyillyt”?
    https://areena.yle.fi/1-50534451?utm_medium=social&utm_campaign=areena-ios-share

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista sadun loppua, mutta ehkä se oli tää, tai ainakin joku muunnos alkuperäisestä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!