Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 18. joulukuuta 2020

Siivousvimmassa

Emäntä käski Possun siivota yhen kaapin. Possu innostuikin koko keittiön suursiivoukseen. Aloitti siitä yhdestä, jatkoi uuniin, uunin alustaan, muihin kaappeihin, seiniin. Puoli keittiötä on nyt siivottu. Nyt Possu pitää kahvitaukoa ja jatkaa kohta.  Eläköön Emäntä, sadesää ja lomautus, jotka sai tarttumaan tällaiseenkin tylsään hommaan. 

Sillä

sen

lopputulos

on

niin

palkitsevaa!!!



Tässä Possu soittamassa Joulupukille, miten ahkera on ollut.

 

6 kommenttia:

  1. Good God!! Puhelinkoppi, tuskin muistaa minkä näköisiä ne on... . Ensimmäinen kokonaan puhelinkopiton kylä oli Suolahti, käytiin kaverin kanssa venheellä sinne ja takaisin. Hieno reissu. Niin, siis kaveri siellä sanoi että tiedänkö... Siivouskohtaukset on hyödyllisiä ja kiva vaikutus se että jatkanpa suosta vielä pian koko luukku kiiltää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se puhelinkorttiaika oli tyhmää. Tiettyihin koppeihin kävi vaan tietyt kortit, ja tietenkin sit aina oli just väärän firman kortti taskussa eikä lähistöllä auki mitään paikkaa, mistä sais ostettua toisenlaisen kortin.

      Poista
  2. Nyt voimme kiittää Possua kauniista joulukortista ja erityisestä ahkeruudesta siivousrintamalla. Varmasti on Korvatunturilla pantu merkille tämä ahkeruus ja muistetaan, jos ei ihan jouluna, niin alkuvuodesta kuitenkin.

    VastaaPoista
  3. Öh..Pöllö vaihtoi yhtenä iltana yhdentoista aikaan osan punaisen tuvan verhoista...
    Se oli perin kumma päivä muutenkin, niin myöhäinen verhojen vaihto päätti päivän hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possu ei vaihda ikinä verhoja ;) Joskus vaan ikkunanpesun yhteydessä iskee verhot pyykkikoneeseen ja laittaa sitten kuivaneena ne takaisin ikkunaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!