Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 22. joulukuuta 2020

Possun seikkailut ; Joulupussi pyövelille

 Eilen Possu teki joulusiivousta. Päätti samalla viedä lopultakin vanhat rikkinäiset laturit, markka-ajan kännykän ja kaupan laatikkoon kelpaamattomat käytetyt lamput kaatopaikalle. Possu ei arvannut minkälainen ryysis siellä oli! Ilmeisesti moni muukin oli tehnyt joulusiivousta ja päättänyt päästä eroon ongelmajätteestä. Muilla oli isot peräkärryt, Possulla pieni joulupussi kirppuauton etupenkillä. Possu pelkäsi mahtavien peräkärrykuljettajien motittavan kirpun jumiin kaatikselle. Sitten jäteaseman omistaja luulisi jonkun heittäneen  vanhan kirppuautonkin roskiin, ja Possu autoineen heitettäisiin jätelaarin pohjalle. Tai ehkä hän luulisi jonkun mahti-isännän tuoneen sikalastaan kunnon kinkun lahjukseksi ongelmajäteauton tuhoajalle, ja Possu päätyisi uuniin ja jätesedän juhlapöydän koristeeksi. Kylmäävä ajatus! Pitikin tänään lähteä...!!


Kaatissetä lähestyi. Hänellä oli kasvoillaan naamio! Oli varmistanut, ettei Possulle jää tuntomerkkejä, jos vaikka murha ei onnistuisikaan...Possu ojensi pientä joulupussiaan. Ehkäpä pyöveli tyytyisikin siihen ja päästäisi Possun karkuun, kun Possu oikein nätisti pyytäisi?

- Mitä sulla siellä on? Pyöveli kysyi.

Possu näytti yksitellen. - Tämmönen lamppu. Tämmönen vanha laturi. Jne.

Pyöveli otti askeleen taaksepäin. - Älä tule lähemmäs. Minä katson vain täältä kaukaa!

Sehän itse pelkäsi Possua! Possu ryhdistäytyi koko pituuteensa ja katsoi uhkaavasti pyöveliä.

- Tommoset lamput voi laittaa ihan kotiroskikseen. Mutta kerta sinä nyt tänne olet tullut, niin voin minä ne ottaa. Oikeestaan minä voin ottaa koko pussin, pyöveli sanoi pelokkaalla äänellä.

Possu ojensi pussin. Pyöveli naamioineen häipyi liukkaasti paikalta. Possu pelkällä katseellaan oli onnistunut pelottamaan hirmun pois kimpustaan, - VAIKKA POSSULLA EI OLLUT EDES MITÄÄN NAAMARIA PÄÄSSÄÄN!!!


***

P.S. Possun kilpailuun ehtii vielä osallistua. Se löytyy edellisestä postauksesta eli täältä

8 kommenttia:

  1. Possu siis pääsi pyöveliksi pyövelin paikalle? ;DD

    Ihanan häiriintynyt postaus, ja tilannekin vähän outo, en muista käyneeni kaatopaikalla kuin joskus ihan pentuna, joku hämärä muistikuva, paljon lokkeja ja rottia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli hyvin siisti paikka. Joka roska omassa laarissaan. Melkein kuin valintamyymälä.

      Poista
  2. Oi, onneksi me ei pelätä Possua, kuten tämä jäteaseman henkilö. Hurjaan joulusiekkailuun Possu taas kerran joutui, mutta onneksi loppu oli taas kerran onnellinen, kuten sadussa kuuluukin olla. Jäteasemalle olisi meilläkin aihetta, päätellen tavaramäärästä mikä joulusiivouksessa tuli esiin. Hyvää ja turvallista Joulua!

    VastaaPoista
  3. Huh, hurja tarina teidän kaatikselta! Meillä, tai oikeastaan naapurikunnassa, johon ei virallisesti olisi edes lupa mennä, käy aina niin, että kun autokuormallinen jätettä viedään, niin jotain tarttuu kierrätyspisteestä mukaan takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään Possulla oli vielä hurjempi seikkailu. Possu kerää vielä voimia siitä toipumiseen ja miettii kertoisiko sen teille...

      Poista
    2. Kerro ihmeessä, se helpottaa Possun oloa ja meidän uteliaiden - ainakin Pöllön - oloa. Et voi jättää meitä jännitykseen

      Poista
  4. Ehkä huomenna. Kun sydämentykytys on vähentynyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!