Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Poffun ofettafaixcet kerfomukset ; RYÖSTÖ!!

 Tänään Poffu kerfoo teille lifää kaufunkin faaroista.

Possu tekee sen nyt ihan nykykielellä, vaikka AgriKolan teksti olisikin arvokkaampaa. Eli :

Muistakaa, että kaupungissa on suuri vaara joutua ryöstettäväksi!! Niin kävi tänään Possulle. Possu oli siis menossa kaupunkiasioille. Yleensä Possu menee mielellään bussilla keskustaan, niin ei tartte murehtia parkkipaikoista. Mutta näinä aikoina Possu karttaa busseja. Bussista voi saada koronan. Ja Possu tuumi, että parkkipaikan etsiminen on kuitenkin pienempi paha kuin korona. Vaikka moottoritiellä voi saadakin kivenmurikasta. Kaupunki, ja sinne matka on vaaroja täynnä. Parempi olisikin pysyä peiton alla kotona. Mutta joskus on vaan pakko toimittaa asioita.

Possu löysi parkkipaikan ihmeen äkkiä. Possu valmistautui kaivamaan kolikkokukkaroa, kun huomasi, että parkkimittari oli peitetty. Oliko se suojattu koronalta? Ei. siinä luki jotain tekstiä. Pysäköinnin voi maksaa kännykällä, kun lataa jonkun sovelluksen. Possu kaivoi esiin kännykän ja etsi sovelluksen. Sai ladattua, mutta sitten ohjelma jumittui kysymään yhä uudestaam vuorotellen kännykkänumeroa vuorotellen sähköpostia. Valmista ei tullut. Possu totesi, ettei tästä tule mitään ja nousi takaisin autoon. Käynnisti ja lähti ajamaan, kun huomasi toisella puolella parkkipaikkaa kolikkomittarin. Se oli oudon näköinen, mutta niinhän kaikki muutkin automaatit muuttuu vähän väliä oudon näköisiksi. Possu työnsi mittariin kolikoita, painoi hyväksymisnappia ja odotti kuittia. Konepa ei antanukaan. Ihan kuin kiusallaan se inisi jotain rekisterinumerosta, mutta ei vehkeestä löytynyt mitään, minne sen olisi voinut syöttää. Possu painoi peruuta, mutta konepa ei antanutkaan rahoja takaisin, vaan rosvosi ne! 

- Tää rosvosi mun rahat! Possu kiljui, mutta kukaan ei kuullut. 

Ei auttanut Possun muu kuin etsiä toinen parkkipaikka. Joku sellainen, missä olisi turvassa mokomilta ryöstäjiltä. Possu ajoi Cittarin parkkipaikalle. Siitä on pikkasen kävelymatkaa, mutta onneksi aikaa oli. Siinä kyllä luki "Asiakkaille", mutta Possu nyt katsoi olevansa asiakas. Onhan Possu joskus ainakin siinä asioinut. Takaisin palatessa Possu vähän jännäsi, että jos Possun tuurilla joku kumminkin on jostain kytännyt, että Possuhan jätti siihen autonsa, vaikka meni muualle, ja että sitten on sakkolappu tuulilasissa. Ei onneksi ollut. Olisi Possu voinut vielä cittarissakin poiketa, mutta päätti jättää toiseen kertaan, kun siellä näytti olevan niin kauheasti väkeä, että sehän oli vielä vaarallisempi koronapesä kuin bussikaan. Ja sitäpaitsi Possu oli jo maksanut pysäköinnistä!! Vaikkakin toiseen paikkaan. Possu oli kuitenkin niin iloinen tästä cittarin parkista, että päätti jättää ilmoittamatta poliisille ryöstäjästä. Olkoon se raha Possun pikku jouluavustus köyhälle kaupungille! :)




2 kommenttia:

  1. Ryöstöstä jouluavustukseksi;DD Sun pitäisi kirjoittaa enemmän, kuvailet niin hauskasti koko tarinan. Jos saat tarinoita vain todellisuudesta niin sit sun täytyy liikkua enemmän että voit kirjoittaa tarinan kun sattuu ja tapahtuu ja sullehan sattuu, ihan vain kauppareissulla. Sait kirjoittamalla irti niin paljon tuosta pienestä häppeningistä, C'moon Possu,ala viäntää tarinaa, anna pienen savolaisen sinussa herätä kärttyisään valoon!! Kerrassaa hyvä juttu, karisi loputkin unet silmistä (vähän outo aikataulu mulla taas, nukun ip-stä aamuyöhön).
    Ihunatata joulunodotusta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!