Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 23. joulukuuta 2021

Joulurauhaa!

 Joulu. Suloinen hyväntahdon juhla. Niin kai sen pitäisi olla. Jotenkin vaan tuntuu, kuin ihmiset olisi nyt aivan erityisen takakireitä ja kiukkuisia. Possukin on saanut monet ryöpyt niskaansa. Naurettavista asioista. Ja Possu on antanut kyllä samalla mitalla takaisin. Kiukku tarttuu. Vai liekö sitä itselläkin vähän pohjalla?

Joulustressiä on monenlaista. Yksi on väsynyt kaikesta tekemisestä. Töitten ohella pakko tehä suursiivous. Pakko tehä kaikki jouluruuat alusta loppuun itse, ja niin että ne tulee just tehtyinä uunituoreina pöytään. Kodin perinne. No ihan hienoa, jos on aikaa ja nauttii puuhastelusta. Mutta oikeestaan ; MIKS? Kukaan perheenjäsen tuskin kuolee, vaikka laatikot ym. ois ostettu valmiina. Jotkut perinteet joutais hyvin romukoppaan!

Toisilla joulu tuo haikeita muistoja menetetyistä ihmisistä. Odottaa vain, että joulu menisi pian ohi. Joulu voi olla surullista. Possullakin on ollut menetyksiä. Silti voi nauttia tunnelmasta ja siitä, että on ees yks ylimääräinen jouluvapaa. Voi ulkoilla ja katsella ihmisten hienoja jouluvaloja, ja laittaa just sellaisen joulun itselleen kuin haluaa. Tai olla laittamatta. Possun mielestä sinkkujoulun parhaita puolia on just se, ettei TARTTE tehä yhtään mitään sellaista, mitä ei halua.


Possu tahtoo kuusen. Ja pipareita. Kalaa ja rosollia. Ja suklaata. Ja jos joku heittää paketilla, niin sekin on aina plussaa. ;) Niitä paketeita on yllättävästi kuusen alle kertynytkin. Aivan suloista että Possua on muistettu! Erityiskiitos Repulle!


Tunnelmallista, rauhallista, lumista, hauskaa ja onnellista Joulua kaikille!


Porsaita äidin oomme kaikki, oomme kaikki, oomme kaikki.

Porsaita äidin oomme kaikki, oomme kaikki. Kaikki.

Siinää ja miinää. Siinää ja mi-i-nää!!


6 kommenttia:

 1. Joulurauhaa ja tähtien tuiketta Possulaan!

  VastaaPoista
 2. Iloa, valoa ja herkullista joulua Possulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näitä kaikkia on ollut. Toivottavasti sielläkin!

   Poista
 3. Joulurauhaa ja herkkuja Possulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja nyt ei saa enää enempää toivoa herkkuja Possulle! ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!