Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 25. joulukuuta 2021

Lumijoulu

 Tänä vuonna satoi lumi juuri aatoksi. Kaunista. Oli valkoinen maa ja pakkanen, lumiset puut ja tähtitaivas. Joulusaunasta pääsi välillä lumeen paljain varpain hipsimään. Viilensi kivasti.


Pukkikin toi sangen runsaasti lahjoja. Repulle kiitos unikirjasta. Tyypillistä, että nyt kun sellainen on, niin tietenkään ei sit aamulla muistanut uniaan. Johtuneeko ehkä liiasta syöpöttelystä? Ehkä joku toinen yö parempi onni.  Karkkiakin tuli niin, että HUH! Itsekin ylipainoinen pukki ei taida ymmärtää, ettei jouluporsasta saisi enempää lihottaa!

Herttaisen suloisia joulunpyhien jatkoja!

<3 Possu
6 kommenttia:

 1. Ensin Hups, ei mennyt perille, sitten nimettömänä ei huolinut, josko kolmas kerta sanoisi toden... Hyvää joulunjatkoa, lupa "kasvaa" on eli suklaatia napaan. Itsellä vielä kaksi isoa levyä kaapissa tuhottavana, niiden pitää ruumiintua huomisen aikana, siis tänään itseasiassa.

  Jee!!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että teilläkin siellä etelässä on valkoinen joulu, iloista tapaninpäivää!

  VastaaPoista
 3. Pöllö ja Mursu mussuttivat niin paljon suklaata ennen joulua, ettei tuvassa ole ollut muruakaan suklaata koko jouluna, uskotkos?
  Piparit kyllä syötiin jo aattona, kaikki, pelkkiä muruja oli jouluaamuna jäljellä. Muuten ei ole ollut herkkuja yhtään.
  Kumma joulu.
  Mutta kaunista on ollut, oikea talven ihmemaa!

  VastaaPoista
 4. On mukavaa, kun meillekin tuli lunta ja talvi. Ja eiköhän niitä uniakin aikanaan.

  VastaaPoista
 5. Loistakoot onni ja ilo tulevan vuonna yllesi, sieluusi lämmin liekki yhdessäolon ja toivon, rakkauden!!
  Aouuuuuuu, olen ulvonut, Sus’ 😉

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!