Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 1. joulukuuta 2022

Hullu kopiokone

 Possu on kopiointimestari! 

Tänään Possu otti yhdestä paperista 10 kopiota. Possu näpytti numeron tietenkin oikein. Sitten Possu jäi innolla odottamaan niitä 10 kopiota. Kuvitelkaa, miten helppoa! Ei tartte kieli keskellä suuta väkertää jonkun sulkakynän kans, vaan senkus kattoo kattoon ja viheltelee, kun kone tekee työn.

Mutta!

Se pölhö kone ei jättänytkään kymmeneen, vaan jatkoi ja jatkoi. Silloin Possu tuli vilkaiseeksi työmääräystä! Mitä?! Siinähän luki 100!! Pölhö kopiokone oli käsittänyt asiat ihan väärin. Possu etsi nappia, josta työn saisi pysäytettyä. Ei löytynyt. Entä pääsikö lukua vielä muokkaamaan? Possu kokeili, ja huomasi pian kauhukseen näytöllä lukevan 1000 kopiota!!! KÄÄKÄKKÄRÄÄ!!!

Possu sätti, potki ja kiukkusi. Kone senkun virnuili ja sylki ulos kopiota. Possu paineli kaikkia nappeja. Tuloksetta. Rakkine vain lällätteli Possulle. Possu näytti kieltä takaisin. Sitten Possu rupesi itkemään. Silloin kopiokone pelästyi, että Possu ottaa yhteyttä työsuojeluun. - Äs, sehän oli vain källi! Kone sanoi ja lopetti kopioimisen.

- Oi KIIITOS! Possu niiasi ja otti paperipinkkansa, eli noin 50 kopiota suunnilleen, ehkä.

4 kommenttia:

  1. Onneks nyt ei kopioitu takaosan kuvia. --- Tai miten niin onneksi. Possu olisi voinut tehdä takaosa kortteja kaikille ystävilleen. --- Jostain syystä kuvittelen, että Possu kopioi jotain tylsää tekstiä, eikä mitään kuvia. Mutta voihan teksteistäkin askarrella kaikkea kivaa, joulutähtiä, tonttu-ukkoketjuja, ties mitä.

    VastaaPoista
  2. Voi miten tunnen tuskasi! Vahingossa joskus klikkasin "tulosta" sellasen tuhatsivuisen luettelon kohdalla, eikä auttanut kuin naksauttaa virtakatkaisijasta tulostin kiinni kesken homman ja pyytää viisaampia apuun.

    VastaaPoista
  3. Kopiokoneet on ilkeitä. Niistä pitäisi kyllä ihan tosissaan ilmoittaa työsuojeluun.
    Vaan mites nää kotitulostimet/kopiokoneet? Taas vinkuu uutta väriä, vaikka vasta vähän aikaa sitten ostin enkä paljon mitään ole tulostanut. En edes sitä takapuolta, mihin Olifantti taisi viitata ;)

    VastaaPoista
  4. Ettei Possu vaan ole se kopiohuoneen gangsteri, joka potkii konetta ja jättää tulokset muiden setvittäviksi 🤔 En usko, vaikka konetta vähän komentaakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!