Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Possu joulumyyjäisissä

 Soihdut sammuu. äs ei kun soihdut loistaa puhtaan valkean lumen keskellä, kun Possu astelee joulumyyjäisiin. Joulumyyjäisissä on joulua, herkkuja ja koristeita. Siksi sinne on kiva mennä.

Joulumyyjäisissä on paljon väkeä. Ensimmäiset on tulleet jo etuajassa viemään parhaat päältä. Possu on myöhässä. Jäljellä on enää muutama kämynen piirakka. Possu ostaa ne. Possu ostaa myös arpoja. Vähän jännitystä elämään. Possu katselee käsitöitä. Ne on aika halpoja. Lapaset kympin. Possu sovittaa lapasia. Ne on sopivat, mutta Repun kilpailustakin voi saada lapaset. Ja Repu tekee hienompia. Possu ei osta. Yhden joulukuusen koristeen Possu ostaa. Se on joulukuuseen ripustettava koristepipari. Sen on tehnyt joku pienokainen, leikkiväinen, laulavainen. Se on hellyttävä!

Joulupukkikin käy. Ujo pukki. Joutuu heti lasten piirittämäksi eikä uskalla sieltä näyttäytyä. Jakaa karkit ja häipyy. Ei lahjaton mutta ujo.

Kotona Possu ahmii melkein koko piirakan. Possu saa ähkyn. Tuttu olo.

Joulu on !





3 kommenttia:

  1. Minä olen ehtinyt myös käymään myyjäisissä. Arvalla voitin herkkukorin sekä ostin havukranssin ja saaristolaisleipää.

    VastaaPoista
  2. Minulta jää myyjäiset aina käymättä. En kaipaa mitään, mutta jos menen, voisi tarttua jotain turhaa mukaan. Olen heikko luonne.

    VastaaPoista
  3. Meillä on tässä lähellä ihana navetanvintti, jossa on perinteiset myyjäiset - eikö kolmas vuosi peräjälkeen ole jo perinne? Heti ovensuussa minut säikäytti aggressiivisesti naamarasvojaan kaupannut myyjä, hyvä etten kääntyny saman tien takaisin ulos. Luulis nyt jo päällepäin minusta näkevän, etten käytä mitään kosmetiikkaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!