Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Kolme yötä

jouluun on? Eei, ei kun onkin, mutta ei Possu sitä tarkottanu. Vaan Possun huimaukset on kestäny 3 yötä ja 3 aamua. Viime yö ja aamu jo helpompi. Toisena aamuna Possua vähän huimasi vielä töihin lähtiessä ja Possu mietti, onko ollenkaan ajokunnossa, mutta lähti kuitenkin. Nyt Possu toivoo kaikki sormet ja sorkat kyynerpäitä myöten ristissä, että ne huimaukset oli jo tässä. 

Mut hei, Repun kalenteri aukee kohta, eli valmiusasemiin!!! ;)



 

5 kommenttia:

  1. Kohta pitää vaihtaa sänkyä, jos nykyinen ei rupea pysymään paikoillaan. Onko Possu harkinnut tutkimuksia? Siis ihan itsensä vaikka kait sängynkin voisi tutkia.

    VastaaPoista
  2. Hyvää joulunaikaa ja parempaa uutta vuotta, jääkööt huimaukset tähän kalenteriin ja kalenteri paperinkierrätykseen, kierrätyspaperista uutta kalenteria, huimaus prosessissa painui majan majoille;)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti huimaus vaimenee lopullisesti ja possun halpa huvipuistokieputin loppuu. T Saukkis

    VastaaPoista
  4. Muista Possu lääkäriin jos huiputus eli huimaus vielä palaa. Nyt pidetään kärpät ja nokat pystyssä, ettei se uusi.

    VastaaPoista
  5. Hoitoon! kehottaa Pöllökin, jos ei ala sänky pysymään paikallaan.
    Korvat, kurkku, nenä ja silmät. Ja niinkin kumma asia, Pöllölle sanottiin, että voi olla liikaa natriumia veressä 🤔🤔
    Mutta voihan se olla ihan vaan se sänkykin. Mites on noi välit kotitontun kanssa? Ettei se ole se, joka sänkyä pyörittää 🤪🥴

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!