Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Joulun merkkiä

 Se on joulun merkki, kun on linnan juhlat. Ei kun siis itsenäisyyspäivän. Possu vietti päivän hyvin itsenäisesti. Metsäretkeillen, syöden ja linnan juhlia seuraten. Perinne, vaikka onkin hölmöä. Mutta ai että kun siihen herkkupöytään pääsis! Mitähän sitä laittais päälle jos kutsuttais? Iltapuku. Onkos se sama kuin yöpuku? Possu laittaisi kaikkein uusimman ja vähiten nuhjaantuneen. Vaikka siinä nuhjaantuneessa onkin kaikkein paras nukkua. Nukkua jaa joo, pitäiskös nukkua? Nyt on melkoisen täysi kuu, joten tuskin uni kovin helpolla tulee. Mutta arvatkaas mitä?! Possulla on koko loppuviikko vapaata! Saa nukkua AAMULLA!!




7 kommenttia:

  1. Mukavaa ja rentouttavaa vapaata!
    PS. Yöpuku sopisi varmasti hyvin juhliin, siinä kun ei ole varmastikaan pitkää laadusta, että Possun tarvitsisi miettiä astuuko joku helmoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Laitan yöpuvun, kun mut kutsutaan. Possu olis hyvä linnanjuhlavieras. Maistais joka lajia! Linnan pöydässä lukee varmaan samanlailla kuin Possun vanhalla koululla, että "kaikkia ruokalajeja on maistettava!"

      Poista
  2. Pidänkin peukkuja, jotta Possu saa kutsun ensi vuonna.
    On se kivaa, kun talvella sataa lunta.

    VastaaPoista
  3. Traditioissa ei ole mitään hölmöä, Possu rakas ja yöpuvussa vasta jatkoille, auouuuuuuuuu!!

    VastaaPoista
  4. Eikös kutsussa ole PUKUkoodi ja YÖPUKU on PUKU. Ja koodi on joku numerosarja, ainakin äsken mun viisas läppärini taas kyseli kaikkea tyhmää ja lopuksi jotain koodia, joka oli joku numerosarja, jolla en kyllä tehnyt yhtään mitään, katselin vain.
    Jatkoilla puku on vapaa, yleensä kyllä suotava, joskus jopa pakollinen.
    Näin olen ymmärtänyt. Täytyy kysyä, jos joskus törmään niihin harvoihin tuttuihin, jotka ovat tuon kunnian saaneet.
    (Poika ei ole luvannut kutsua vanhempiaan juhliin sitten kun niitä joskus isännöi, väittää ettei me osata käyttäytyä ;D. Huonosti kasvatettu lapsi.)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!