Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 19. joulukuuta 2022

Possun joulupiirileikki

Eilen illalla Possu oli niin väsynyt, ettei jaksanut edes Olifantin joulukalenteriluukun avautumista odottaa. Siihen aikaan Possu veteli jo sikeitä. Ja heräsi seuraavan kerran aamuyöstä.. hmm.. noin neljältä. Possu kävi asioilla (ei virasto- eikä kauppa-asioilla, vaan... no arvatkaa, jos arvaatte). Kun Possu tuli takaisin pötkölleen petille, niin....! Silloin Possu piirihin käy pyörimään, porsaita äidin oomme kaikki, hei leijailkaa hei leijailkaa te lumihiutaleet  ja piiri pieni pyörii, possu siinä kauhistuu... 

nimittäin

Yhtäkkiä tosiaan sänky pyöri hurjaa kyytiä ympäri, ympäri... Possu yritti vaihtaa asentoa. Possu nousi istumaan, meinasi kaatua. Possulle alkoi tulla jo huono olo... Korona vai mahatauti? Possu pakottautui ylös etsimään ämpäriä, että jos tämä on sittenkin se jälkimmäinen inhottava vaihtoehto. Possu haki myös pyyhkeen jota puristi suuta vasten, ettei vaan...!! Possu inhoaa oksentamista!

Jotenkin Possu pääsi raahautumaan keittiön pöydän ääreen tekemään tikkutestiä. Ei ollut koronaa. Ehkä se oli sitten vain asentohuimausta. Possulla on kerran aikaisemmin ollut samanlainen. sillon ei kyllä mennyt ihan huonoon oloon asti. Possu istui nojatuoliin, ja käänteli päätään eri asentoihin. Oikealle ja vasemmalle ja alas. Pikkuhiljaa pyöritys lakkasi ja Possu uskaltautui jatkamaan uniaan.

Aamulla väsytti, päivällä väsytti. Nyt illallakin väsyttää, mutta Possu yrittää valvoa vielä sinne Repun kalenteriluukun avautumiseen asti ;)

Semmonen oli Possun jouluinen piirileikkituokio. Ei kuusen ympäri, vaan ihan sängyssä. Possu ei suosittele leikkiä muille. Oli tylsä ja ikävä. Toivottavasti ens yönä Possun sänky ei muutu karuselliksi. Possu ei oo nimittäin koskaan tykännyt mistään huvipuiston kieputtimista!



6 kommenttia:

  1. Voi Possua. Ei toivota kieppumista kenellekään.

    VastaaPoista
  2. Asentohuimaus on tylsä. Mulla on ollut pari kertaa, mutta onneksi sen on saanut juurikin kääntelyllä ohi. Siihen löytyy hyvät kotihoito-ohjeet. Esim tuo TAYSin https://www.tays.fi/fi-FI/Ohjeet/Potilasohjeet/Korva_nena_ja_kurkkutaudit/Hyvanlaatuisen_asentohuimauksen_hoito_oi(23823)

    VastaaPoista
  3. Hui sentään, kuulostaa hurjalta piirileikiltä tuommoinen!
    Pöllön huimaus ei ole tuommoiseksi yltynyt, maata vain keikuttaa, mutta noita asentohuimauksen hoito-ohjeita on annettu ja tarkistettu onko korvissa sakkaa. Vai hiekkaako se oli 🤔 Tyhjää täynnä taitaa olla, kun välillä kumisee...
    Toivottavasti Possun sänky pysyy ensi yönä paikallaan 👍

    VastaaPoista
  4. Ei pysyny. Kolmena yönä toistunu. Kolmantena jo helpompana, joten jospa tuo kohta hellittäisi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!