Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 26. syyskuuta 2019

Eka tonttu löydetty ja toinen kätketty


Jippii! Ensimmäinen tonttu löydetty.

Mörrimöykky tuolla alla kommentoi näin :

Tonttu löydetty Vaskiolta ja se teki ekaluokkalaisen tytön ihmettelyn jälkeen iloiseksi ��

Possu tuli myös nyt hyvin iloiseksi, sillä Possu oli erityisen huolissaan tämän tontun kohtalosta. Aika julmaa jättää tonttu maantien varteen. Sitten tuli vielä sade, ja Possu huolestui vielä enemmän, että tonttu kastuu läpimäräksi ja vilustuu ja vettyy, niin ettei kukaan enää tunnista sitä tontuksi, eikä pysty lukemaan myöskään Possun terveisiä löytäjälle. Nyyh!
Mutta reipas ekaluokkalainenpa pelastikin tontun sateesta! :)

**

Tänään autohuollossa käydessään, Possu lähti huollon ajaksi pikku kävelylenkille ja kätki toisen tontun. Tai ei oikeastaan kätkenyt, vaan jätti hyvinkin näköisälle paikalle! Helpommin se on löydetty, kuin tuo ensimmäinen tonttu. ;) Mutta mahtaako joku sen mukaansa poimia? Se on sitten jo ihan toinen juttu!Tämä punanuttu jäi siis löytäjäänsä odottamaan!

**

Viikonloppureissuun lähtee mukaan vain yksi tonttu, sillä Possu on nyt niin nuutunut, ettei jaksa tänään enempää tonttuja väkertää. Myöhemmin lisää. Mutta sitä ennen jäämme jännäämään tämän tontun kohtaloa!4 kommenttia:

  1. Jes! Meitä iloisia on täällä varmasti monta :)
    Ekan Tontun löytänyt ekalaluokkalainen tyttö pitää siitä varmasti hyvää huolta ja luulenpa, että Tonttujasi taidetaan ruveta etsimään samoilta seuduilta enemmänkin, kun sana kulkee ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että tonttu löytyi ja ilahdutti löytäjäänsä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!