Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Kirppuilua

Taas oli aika kerätä ylimääräistä kirppiskassiin. Possulla onkin nyt ens viikolla paikka varattuna. Pois kaikki susiostot ; vaatteet, joita ei oo tullu pidettyä. Todennäköisesti suurimman osan joutuu kyllä raahaamaan taas takaisin, vaikka Possu laittaakin pienet hinnat, sillä Possu haluaa niistä eroon. Katsotaan, miten käy.

Muuten, hinnoitteletteko yleensä tavarat valmiiksi, jos ootte itte paikanpäällä myymässä? Jos ette, niin soosoo!! Possu ei ikinä osta sellaiselta paikalta, missä ei oo hinnoteltu. Siinä kun käy yleensä niin, että myyjä käskee tarjota jotain. Possu hakee kirpparilta aina nimenomaan HALPAA tavaraa. Kallista saa kaupastakin. Niin siinä sitten myyjä aina loukkaantuu, kun ostaja ehdottaa liian halpaa hintaa.  Kun se hänen tavara on kuulemma arvokasta. Haloo, laittaa sitten hinnan selkeesti esille, mitä siitä haluaa. Kivempi niin, että voi katsoa hinnan hintalapusta, kuin arpoa, mitä myyjä siitä toivoisi saavansa!!

3 kommenttia:

 1. Täällä on ollut samoja puuhia. Olen parin viikon verran kerännyt rompetta laatikoihin. Tosin Laiskiainen on tavoilleen eli laiskuudelle uskollinen ja vie tavarat 50/50 myyntiin.

  En oo moneen vuoteen ollut paikan päällä myymässä (kääk olisko joku 15v😂), mutta viimeisimpinä kertoina taisi hinnat olla melkein kaikissa tavaroissa valmiina. Itsekkin olen sitä mieltä, että kirpputorilla pitää olla kirpputorihinnat. Tosin miten se vanha sanonta menikään ”Ei ole tyhmä se joka pyytää vaan se joka maksaa”

  VastaaPoista
 2. Mä olen ollut viime vuosina niin laiska, etten ole jaksanut viedä tavaroita kirpparille, juuri tuon hinnoittelun takia - hinta pitää olla, ehdottomasti! - vaan ollaan viety tavarat suoraan kierrätykseen.

  VastaaPoista
 3. Minun roinia ei kukaan ottaisi ilmaiseksikaan ja kotiin en mitään enää halua, joten kirppiksillä ei tule käytyä nykyisin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!