Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Kuutamolla

Raatopäivävalituksen jälkeen sopii kai valittaa siitä, että ei ole moneen yöhön nukkunut kunnolla. Mutta nyt väsyttää, joten jospa tänä yönä onnistaisi. Kun kuukaan ei ole enää ihan täyspyöreä. Kokeilen, miten käy! Öitä

P.S. En ole hulannut.

3 kommenttia:

 1. Siis kukaan, EI NIIN KUKAAN, voi hulata, jos ei ole saanut nukuttua. En omista edes hulavannetta... Saunan jälkeen nukun makeasti, sitä suosittelen. Mukava kirja auttaa uneen, villasukat jalassa samoin, neulominen rauhoittaa illalla mielen suotuisaksi höyhensaarille... Näkkileipä ja maito iltapalana on varma nakki unettomuuteen, nautittuna aamuyöllä, jos ei vaan nukuta.Tulee niin turvallinen olo. Suloisia unia!

  VastaaPoista
 2. Näin me ollaan erilaisia. Mä piristyn saunassa, enkä sen jälkeen saa varsinkaan unta. Muutenkaan en kauheesti tykkää saunomisesta. Joku viileässä vedessä uiminen voisi paremmin auttaa uneen, mutta nää on niin yksilöllisiä juttuja.

  VastaaPoista
 3. Täällä on ja nukuttu huonosti. Oikein ärsyttää kun olen kolmena iltana mennyt ajoissa nukkumaan, että saa hyvät yöunet, niin sitten heräilen 4-5 aikaan enkä saa unta 😔.
  Huonosti nukkuneena ei hirveästi kannata rehkiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!