Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Löhöpäivä

Perjantaina Possu oli siellä hautajaisreissulla, eilen tuli tehtyä vaatehuoneen siivous. Siinä meni koko päivä. Illalla tuli vieras. Viime viikolla jäi unet vähiin, kun jännitti reissua, eikä saanut unta ym. Tänään Possu sitten nukkui pitkään, ja herättyään haahuili vielä yöpaita päällään iltapäivä-kahteen asti!

Aamupäivä meni kyllä hukkaan, sillä sillon paistoi aurinko ja ois ollu hyvä ulkoiluilma. Iltapäivällä alkoi sitten sataa. Silloin tuli sentään käytyä kaupassa ja laitettua ruokaa. Mutta ehkäpä joskus on paikallaan pitää kunnon löhöpäiväkin. Pitääkö muut koskaan?

Asiasta toiseen, onko joku jo oppinut pyörittämään hulaa?? Possu EI! Aina se tippuu maahan...

6 kommenttia:

 1. Ai pitääkö muut koskaan löhöpäiviä? Kyllä vain pitää, ihan oikein kunnon löhöpäivän: sängyn ja sohvan väliä koko päivä ja välillä vähän ruokaa, että jaksaa löhöillä :D Joskus on niin "tylsää", ettei huvita edes telkkaria katsella, on vaan.

  Hih, mä kokeilin reissussa siskontytön hulavannetta, tosin sehän on semmoinen kevyt muovinen, ei niitä "oikeita" hulavanteita, mikä sullakin kai on, eikä siitä tullut kertakaikkiaan YHTÄÄN mitään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos muistutuksesta. On mennyt aika kävellessä. Tekosyy. Hyvin ehtisin hulata. Ja ei, ei se pysy ylhäällä. Maksimi on 17 kierrosta. Yleensä pari kolme ja sitten nilkoissa. Treeniä! Koirapoika vie lenkille joka aamu. Siinä valitettavasti herää.

  VastaaPoista
 3. 17 kierrostahan on hyvin. T. Possu

  VastaaPoista
 4. 17 kierrosta! Vau - se on tosi hienosti! Pitäisköhän munkin hankkia vanne, maalla olis pihalla hyvä treenata ;)

  VastaaPoista
 5. Ööö, en myönnä löhöpäiviä muuten kuin sairaana. Viikonloppuisin nousen aikaisin ja nautimme aamupalan. Saatan katsella aamutelevisiota ennen kuin käymme kaupassa, lähdemme metsäkävelylle tms. Eli viikonloppuisin tahti on hitaampi, mutta jotain aina puuhataan, ainakin neulon... Hyvä, että nukuit pois univelkaa. Pidit huolta jaksamisestasi, se on tärkeää. Kunnioitan jokaista, joka saa vanteen edes vyötärölleen!

  VastaaPoista
 6. Hulavanteesta ja minusta ei voi edes puhua samassa lauseessa.
  Löhöpäivä on paras päivä! Ihan parasta on, kun ei ole koko päivälle mitään sovittuna. Edes avustajani ei ole silloin töissä. Saan koko päivän tehdä, mitä haluan ja rentoilla vaikka yökkäri päällä vuorokauden ympäri. Harvinaista herkkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!