Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Shoppailuja

Tänään Possu teki ison shoppailun ; osti itselleen uuden sängyn patjoineen! Vanha sänky kitisee ja patjan läpi tuntuu sängyn pohja. Siinä on kuoppa Possun takapuolen kohdalla. Uusi maksoi hurjasti! 2-4 viikon päästä sen pitäisi tulla Possulle. Toivottavasti uusi sänky tietää parempia unia.

Possu shoppasi myös kirpparilta enkelin. Maksoi huomattavasti vähemmän kuin sänky. Tarkalleen 20 senttiä.

Possu tykästyi tähän vähän peikkomaiseen enkeliin, joka on kaukana niistä vanhanajan yli-imelistä kiiltokuvaenkeleistä. Tällä enkelillä on luonnetta!

Ensimmäisestä tontusta tuli aika kummitusmainen. Ilmiselvä tarkkailijatonttu, kun sillä on noin suuret silmätkin. Possulla oli jemmassa vain vaaleanpunaista, mutta kaupunkireissulla tuli ostettua joulunpunaista lankaakin. Toisaalta metsässä voisi hiipiä myös vihreitä metsätonttuja.Metsässä on värikästä.

Repun pelottelemana Possu nosti ylös perunansa. Oikeestaan Possu arveli, ettei mitään perunaa le tullutkaan, koska peruna ei ees kukkinut koko kesänä. Yksi peruna oli poikinut kuitenkin 8 pientä rupista jälkeläistä. Ehkä ne rupisetkin maistuu silti hyviltä, koska ne on itsekasvatettuja? ;)2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!