Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 16. syyskuuta 2019

Raatopäivä

Raatopäivän aamuna herää puoliunisena huonosti nukutun yön jälkeen. Jotenkuten saa itsensä ja kimpsunsa kasaan ja pääsee työmaalle.
Raatopäivän aikana toteaa hiustensa näyttävän ihan harakanpesältä, ja menee ja varaa netin kautta kampaaja-ajan jo samalle illalle.
Kampaajalla toteaa varanneensa ajan väärälle päivälle. Siirretään aikaa ja lähdetään samanlaisena pörröpäänä kauppaan.
Kaupassa lastaa kärryyn suklaata ja käy sitten vielä hakemassa Heseltä hampparin.
Kotona ei keksi mitään parempaa tekemistä kuin syödä ja nuokkua tietokoneen äärellä.
Jumppaankin ois voinu mennä, jos ei ois luullut varanneensa kampaajanaikaa just yhtä aikaa, ja jos ei ois niin raatona.

3 kommenttia:

  1. Joskus on puhti poissa, eikä peilikuva vastaa omia toiveita. Ikävä tuo kampaamojuttu, se olisi piristänyt ja rentouttanut. Olen itse joskus miltei nukahtanut kampaamossa, niin mukavaa hiusten käsittely on. Uupuneena kannattaa hemmotella itseään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Mm. hyvä kirja, soitto ystävälle, sauna tai lämmin suihku, neule eli käsityö, pikkuinen leipominen, elokuva ovat puuhia joissa hiusten kampaus ei haittaa, rentoutuu ja saa uusia hauskoja ajatuksia. Toki, jos voimat riittää voi mennä ulos kävelylle. Joskus silkka lepo on se ihan paras juttu! Toivotan hyvää mieltä syksyn sateista huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Emäntä puhuu asiaa. Kun on raato, saa olla raatona ihan hyvällä omallatunnolla.

    VastaaPoista
  3. Raatopäivän lopuksi tietokoneen hiiri sanoi sopimuksensa irti. Nyt uusi ostettu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!